Εβδομαδιαιo Ερωτικο Ωροσκοπιο 22-28/07

Εβδομαδιαιo Ερωτικο Ωροσκοπιο 22-28/07

ζωδια Κριός (21 Μαρτίου – 20 Απριλίου)
Είναι ακόμα καταπληκτική περίοδος για την ερωτική σας ζωή, αλλά είστε ακόμα αδέσμευτοι; Οπότε δεν είναι μαγικό ραβδί, η Αφροδίτη και ο Ερμής στον ερωτικό σας ουρανό χρειάζονται κάποια προσπάθεια, χρειάζονται εσάς να χρησιμοποιήσετε καλά την αγάπη και τις συζητήσεις, πείτε γεια, ξεκινήστε μια κουβέντα, απλά πείτε οτιδήποτε.

ζωδια Ταύρος (21 Απριλίου- 21 Μαΐου)
Δεν πειράζει, όλα θα πάνε καλά, μην στεναχωριέστε. Μπορούμε να το ξεπεράσουμε τώρα; Κάποιοι άνθρωποι είναι έτσι, γεμάτοι εμπάθεια – ή και όχι! Φαίνετε πως είστε σε διάθεση να μείνετε μέσα, να φάτε παγωτό και να αναρωτηθείτε το τι πραγματικά σημαίνει η αγάπη. Ας είναι.

 

ζωδια Δίδυμοι (22 Μαΐου – 21 Ιουνίου)
Όταν λέτε ότι είστε αδιάθετοι και κάποιος ανεβάζει φωτογραφία σας να χορεύετε; Αυτό! Προσέξτε Δίδυμοι καθώς μπορεί να λέτε ότι είστε σε ένα μέρος, αλλά να σας πιάσουν κάπου αλλού, δεν θα κάτσει καλά στο αφεντικό σας και θα κάτσει ακόμα χειρότερα στη νέα σας σχέση.

zodia-taro-45

ζωδια Καρκίνος (22 Ιουνίου-23 Ιουλίου)
Μπορεί να θέλετε περισσότερες πληροφορίες, τα ποιοι ή τα πού της όλης ιστορίας Καρκίνοι και έχετε δίκιο, έχετε ανάγκη να ξέρετε αν κάποιος σας ταιριάζει ή είναι απλά ένας ενθουσιασμός. Οπότε ρωτήστε αυτούς, όχι τους φίλους τους, όχι τα αστέρια, τον μαγικό σας μονόκερω, ούτε διαδικτυακή καταδίωξη. Αυτούς.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Λέων (24 Ιουλίου- 23 Αυγούστου)
Είστε ακόμα οι ύπατοι κυβερνήτες σε όλα όσα έχουν να κάνουν με τον έρωτα με την Αφροδίτη και τον Ερμή, όπως επίσης και τον Ήλιο στο ζώδιο σας. Ο θεός Έρωτας μπορεί να πεταχτεί από την τούρτα γενεθλίων σας, ή η Αφροδίτη ή ίσως ο Απόλλων, ή τι λέτε για την Ήρα; Αποφασίστε, ερωτικές επιλογές.

ζωδια Παρθένος (24 Αυγούστου- 23 Σεπτεμβρίου)
Μην σταματήσετε να κινήστε Παρθένοι γιατί μπορεί να σας πιάσει ο ξέρετε ποιος! Φαίνετε πως προσπαθείτε να αποφύγετε κάποιον, γιατί έτσι; Ίσως τον κρίνετε από τα σχόλια των άλλων; Ίσως αυτός ή αυτή δεν είναι όλα αυτά που λένε οι φήμες ότι είναι. Πηγαίντε να δείτε.

ζωδια Ζυγός (24 Σεπτεμβρίου- 23 Οκτωβρίου)
Ο Ουρανός κινείτε ανάδρομα στον ουρανό της σχέσης σας, όλα πρόκειται να πάνε στραβά και θα καταλήξετε με ένα τίποτα. Όχι, πλάκα κάνω, είναι απλό στην πραγματικότητα, αυτό που χρειάζεστε στον έρωτα είναι λίγος αυθορμητισμός. Μην σχεδιάζετε!

zwdia shmera

ζωδια Σκορπιός (24 Οκτωβρίου- 22 Νοεμβρίου)
Ο Ποσειδώνας και ο Δίας είναι ενοχλητικοί, λένε πως η αγάπη σας περιμένει και μετά σας λένε βρείτε την αν μπορείτε. Είναι πολλή προσπάθεια και το καταλαβαίνω, μπορείτε όμως να βασιστείτε στην Αφροδίτη που σας υπενθυμίζει πως την αξίζετε. Ελκύστε την προσοχή, σας επιτρέπεται.

ζωδια Τοξότης (23 Νοεμβρίου- 21 Δεκεμβρίου)
Επειδή ξέρετε πως νιώθει κάποιος για εσάς, χρωματίζει τις προσπάθειες σας, σας κάνει πιο τολμηρούς ή σας έβγαλε τον ντροπαλό σας εαυτό; Υποθέστε πως δεν ξέρουν τίποτα. Κανείς δεν είπε τίποτα σε κανέναν. Να είστε ο εαυτός σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11

ζωδια Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου- 20 Ιανουαρίου)
Είναι πραγματική ζωή ή είναι μια φαντασίωση; Μήπως γίνεστε πολύ φιλοσοφικοί Αιγόκεροι, είναι αυτό το στυλ σας τώρα, η νέα σας τεχνική για να μπείτε βαθιά και να βρείτε το νόημα; Μπορεί και να πιάσει, κάποιος θέλει να σας μάθει σε τέτοιο επίπεδο, όπως επίσης και άλλοι!

ζωδια Υδροχόος (21 Ιανουαρίου- 19 Φεβρουαρίου)
Τα ερωτικά ρεύματα είναι θερμά, με εσάς ακόμα αδέσμευτους ή σε νέα σχέση, είναι ξεκάθαρο ότι είστε μια χαρά. Μπορεί να υπάρχουν κάποια δράματα τριγύρω, αλλά για να είμαστε δίκαιοι, αυτό κάνει τα πράγματα πιο ενδιαφέροντα.

ζωδια Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου- 20 Μαρτίου)
Έχω βαρεθεί τόσο πολύ αυτό το ζευγάρι Δία – Ποσειδώνα στον χάρτη σας, όπως κι εσείς φαντάζομαι, οπότε γιατί δεν ψάχνουμε εκεί που υπάρχει σαφήνεια και όχι στις ανοησίες του τύπου: του αρέσω, την ενδιαφέρω; Δουλειά. Όχι, όχι νέο συμβόλαιο, ένα νέο πρόσωπο που δεν αφήνει χώρο για αμφιβολία. Επιτέλους.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia