Εκκρεμές η μαντική τέχνη των Σοφών

taro-mythoi-alitheies

Εκκρεμές η μαντική τέχνη των Σοφών

Το εκκρεμές είναι μια από τις πιο ισχυρές μαντικές τέχνες ανά τους αιώνες και μέχρι και σήμερα συμπληρώνει τις υπόλοιπες μεθόδους με τις απόλυτες και άμεσες απαντήσεις που προσφέρει…με απώτερο και μοναδικό σκοπό την διευκόλυνση της καθημερινότητας του Ενδιαφερόμενου. Άλλωστε όλες οι μαντικές τέχνες, έχουν χαρακτήρα συμβουλευτικό και όχι παρεμβατικό.

Συνήθως αποτελείται από μια αλυσίδα 20-25 εκ. που στην άκρη της υπάρχει ένα κωνικό βαρίδι.

Το εκκρεμές δίνει μόνο τρεις απαντήσεις…ΝΑΙ, ΟΧΙ και ΊΣΩΣ.
Μέσα από την πρακτική, γίνετε αντιληπτό, και μόνον σε αυτόν που το χειρίζεται – λειτουργεί, και φυσικά για τον κάθε έναν είναι διαφορετικό, σε πια κίνηση αντιστοιχεί η κάθε μια απάντηση.

zodia-taro-45

Σε μια λευκή βάση – χαρτί- τραπέζι – πάτωμα, σχεδιάζεται ένας ισοσκελής σταυρός. Στον κάθετο άξονα, πάνω – κάτω γράφεται η λέξη ναι, και στον οριζόντιο άξονα στις άκρες του, η λέξη όχι.

tarw-taro-xartomanteia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Για να ανακαλυφθεί πια ακριβώς είναι η κίνηση του εκκρεμούς για το ναι, και ποια για το όχι, ίσως, γίνονται από τον χειριστή, ερωτήσεις που ήδη προκαταβολικά γνωρίζει το 100% της αλήθειας στην απάντηση. Πχ. Η μαργαρίτα είναι κίτρινη, τα μάτια του αδελφού μου είναι πράσινα, το σπίτι που μένω είναι δικό μου. Κάτι ανάλογο πρέπει να γίνει, για την συγκεκριμενοποίηση του όχι και του ίσως.

Όταν βρεθούν οι κινήσεις / θέσεις, δεξιόστροφες – αριστερόστροφες, στο πλάι, με τις οποίες απαντάει η δυναμική του εκκρεμούς, τότε ξεκινάει και η ιδιαίτερη διαδικασία των συγκεκριμένων ερωτήσεων – απαντήσεων.

Οι ερωτήσεις που θα γίνονται πρέπει να είναι σαφείς, και να είναι δεκτικές σε μονολεκτικές απαντήσεις του ναι, όχι, ίσως. Αφορούν πάντα το άμεσο μέλλον και δεν περιλαμβάνουν πολλά σκέλη. Όταν το εκκρεμές δεν επιθυμεί να αποκαλύψει την μυστική απάντηση, ή δεν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη απόφαση της τύχης – μοίρας για να ανακοινωθεί ακόμα, καλό θα ήταν να μην εκβιάζεται με περισσότερες από 2 συνεχόμενες ερωτήσεις.

Επίσης αυτή η διαδικασία μπορεί να γίνει πάνω από φωτογραφία ατόμου ή έστω και ένα απλό προσωπικό αντικείμενο του ενδιαφερόμενου. Ακόμη και σε χαμένα πράματα εντός του σπιτιού, μπορεί να χρησιμοποιηθεί το εκκρεμές, καθώς μπορεί να δείξει με την ίδια άνωθεν διαδικασία, και με την ιδιαίτερη ταλάντευση του, το σημείο – ή έστω κατεύθυνση που βρίσκεται το απολεσθέν.