Εκλείψεις Σεπτεμβρίου – Το χθες θα δώσει μια ακόμη ευκαιρία

Εκλείψεις Σεπτεμβρίου – Το χθες θα δώσει μια ακόμη ευκαιρία

Ο Σεπτέμβριος είναι ένα μήνας που εσωκλείει δύο ισχυρότατες εκλείψεις. Σίγουρα δεν είναι και ότι καλύτερο για να ξεκινήσει το Φθινόπωρο, αλλά από μια πιο πρακτική ματιά, πολλές θα είναι αυτές οι υποθέσεις σε συναισθηματικό επίπεδο που θα βρουν το δρόμο τους προς την ευτυχία, έστω και αν αυτό σαν γεγονός… έχει καθυστερήσει.

1) Ηλιακή Έκλειψη 1/09: Στον άξονα Παρθένου –Ιχθύων
Νέα σελήνη και δακτυλιοειδής έκλειψη Ηλίου στην Παρθένο -9ο 23’ στις 12:09
2) Σεληνιακή Έκλειψη 16/09: Στον άξονα Ιχθύων – Παρθένου
Πανσέληνος και σεληνιακή έκλειψη παρασκιάς στους Ιχθείς -24ο13’ στις 21:54

 

Ιδιαίτερη προσοχή στους γεννημένους στις: 2/01, 6/02, 7/03, 10/04, 4/05, 20/05, 7/06, 12/07, 14/08, 9/09, 14/10, 10/11, 5/11, 10/11, 1/12, 23/12.

zodia-taro-45

Επιρροές στα ζώδια:

Κριός: Οι προστριβές που είχατε το τελευταίο χρονικό διάστημα με τον άνθρωπο σας, τελικά δεν σας οδήγησαν πουθενά. Βάλλεστε από τις εκλείψεις του Φθινοπώρου, αλλά μόνο σε βαθμό για να ξεκαθαρίσετε όλες τις αισθηματικές εκκρεμότητες που έχετε αφήσει στο πίσω μέρος του κεφαλιού σας. Μέχρι τότε, οι αδέσμευτοι ανοίξτε τα μάτια σας σε καινούργιες γνωριμίες.
Ευνοϊκές σχέσεις με: Λέων
Προσοχή με ζώδια του Νερούαγαπη

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Ταύρος: Είσαστε σε πλεονεκτική θέση έναντι των άλλων ζωδίων. Και τα δύο αστρολογικά φαινόμενα δεν ακουμπάνε την αισθηματική σας ζωή, άρα μπορείτε να περιμένετε ευχάριστες εξελίξεις, που θα προκύψουν με πρωτοβουλία των άλλων. Ακόμη και παλιές αγάπες που είχαν χαθεί από το προσκήνιο, θα σας εμφανιστούν με προτάσεις ανά χείρας.
Ευνοϊκές σχέσεις με: Κριός
Προσοχή με ζώδια του Αέρα

Δίδυμοι: Παίζετε. Αυτό είναι ένα δίκοπο μαχαίρι, που θα πρέπει να χειριστείτε με σοβαρό και ώριμο τρόπο. Ουδείς επιθυμεί μετριότητες στην αισθηματική του ζωή, πόσο μάλλον εσείς που έχετε ταλαιπωρηθεί τόσο πολύ τα τελευταία χρόνια, μέσα από λάθος επιλογές και υπομονετικές συμπεριφορές. Ανάμεσα στις δύο εκλείψεις, θα έχετε ειδήσεις από έναν ανολοκλήρωτο έρωτα.
Ευνοϊκές σχέσεις με: Τοξότης
Προσοχή με ζώδια της Γης

Καρκίνος: Συνεχίζετε να αδιαφορείτε για αυτά που σας χτυπάνε την πόρτα της καρδιάς σας. Αυτό σίγουρα έχει να κάνει με μια σειρά από απογοητεύσεις, που σας αδίκησαν και σας πίκραναν. Οι μέρες του Σεπτεμβρίου θα σας κάνουν να αισθανθείτε και πάλι δυνατοί στα πόδια σας, και χωρίς πια κάποιον να σας τραβάει το χαλί κάτω από τα πόδια. Σκεφτείτε ποιος θα συνεχίσει μαζί σας… και πώς.
Ευνοϊκές σχέσεις με: Ιχθείς
Προσοχή με ζώδια του Αέρα

Λέων: Έχετε μια τάση να παρασύρεστε σε παιχνίδια αγάπης. Αυτό σίγουρα είναι κάτι που η ψυχή σας το έχει ανάγκη. Στο τώρα δηλώνετε μπερδεμένοι, και απομένει να δείτε αν τελικά θα συνεχίσετε σχέσεις και καταστάσεις και μέσα στο Φθινόπωρο. Οι εκλείψεις για εσάς είναι καλές, καθώς χωρίς κόπο θα σας παρουσιαστούν λύσεις και νέες προτάσεις.
Ευνοϊκές σχέσεις με: Καρκίνος
Προσοχή με ζώδια του Αέρα

Παρθένος: Οι ερωτικές σας μετοχές συνεχίζουν και ανεβαίνουν… ακόμη. Το αστρολογικό φαινόμενο των εκλείψεων θα φέρει στο κατώφλι σας ό,τι έχετε ζητήσει και ποθήσει. Χρήματα που έχουν καθυστερήσει… θα αφιχθούν άμεσα. Σχέσεις με φίλους και οικογένεια θα διορθωθούν. Μια καρδιά που ακόμη κρυφά… χτυπάει για εσάς, θα σας κάνει ερωτική εξομολόγηση.
Ευνοϊκές σχέσεις με: Ζυγός
Προσοχή με ζώδια της Φωτιάς

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ζυγός: Με την Αφροδίτη επάνω σας και τις εκλείψεις δίπλα σας, μόνο προβλήματα μπορούν να δημιουργηθούν. Είσαστε από τα ζώδια που δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη. Ότι και να σας φανερωθεί, μυστικό, παρασκήνιο, μην το αφήσετε. Αναλύστε τις καταστάσεις και πάρτε τις αποφάσεις σας… και πάνω από όλα μην επιτρέψετε σε κανέναν να νομίσει ότι είστε αφελείς και ανασφαλείς.
Ευνοϊκές σχέσεις με: Τοξότης
Προσοχή με ζώδια της Γης

Σκορπιός: Συναρπαστικό το παρόν χρονικό διάστημα, που θα σας αποδώσει ευκαιρίες για να εισέλθετε στο Φθινόπωρο και μέχρι τη λήξη του έτους. Συναισθήματα θα βρουν στέγη σε νέες καρδιές, που θα σας ανεβάσουν την ψυχολογία και θα σας αλλάξουν τον τρόπο θεώρησης της καθημερινότητας σας. Ταξίδια – εκπλήξεις και πολλά άλλα για τους εν σχέση, που θα προκύψουν από τα συντροφικά ταίρια.
Ευνοϊκές σχέσεις με: Κριός
Προσοχή με ζώδια του Νερού

Τοξότης: Η παρουσία σας είναι αισθητή εκεί που θέλετε. Δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι παραπάνω. Το άτομο που σας ενδιαφέρει έχει πάρει το μήνυμα, και μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου θα σας ανταποκριθεί θετικά. Αυτοί που είναι μόνοι τους, θα δεχτούν πειράγματα από φίλους, που προσεχώς θα τους αποκαλύψουν ‘καταπιεσμένους – πλατωνικούς’ έρωτες.
Ευνοϊκές σχέσεις με: Αιγόκερως
Προσοχή με ζώδια του Αέρα

Αιγόκερως: Οι συνήθειες που έχετε, ίσως και να έχουν κάνει τους γύρω σας όχι πια και τόσο ενθουσιώδεις. Σε αυτούς συμπεριλαμβάνεται και το συντροφικό σας ταίρι, που θέλει κάτι περισσότερο – καινούργιο – ανανεωτικό στο μεταξύ σας. Οι εκλείψεις προσεχώς είναι μια καλή εποχή για να σκεφτείτε και να δράσετε διαφορετικά. Σίγουρα το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει.
Ευνοϊκές σχέσεις με: Ιχθείς
Προσοχή με ζώδια της Γης

Υδροχόος: Είσαστε με το ένα πόδι έξω από τη σχέση, και το χέρι στο τηλέφωνο για να απευθυνθείτε σε κάποια παλιά σας αγάπη. Αδιέξοδος τρόπος. Σκεφτείτε, και αν τελικά δεν επιθυμείτε να μείνετε άλλο μέσα σε ανασφαλείς σχέσεις, τότε απλά αποχωρίστε. Μετά από αυτό, κάντε την κίνηση σας για να ψάξετε παρελθόν ή κάτι άλλο. Το «όλα μαζί» δεν θα έχει καλό αποτέλεσμα.
Ευνοϊκές σχέσεις με: Ζυγός
Προσοχή με ζώδια του Νερού

Ιχθείς: Πασχίζετε πραγματικά για να κρατήστε τις πολύτιμες ισορροπίες μέσα σε σχέσεις και συνεργασίες… ακόμη και φιλίες. Σίγουρα έχετε κουραστεί. Οι μπαταρίες σας δεν γέμισαν επαρκώς το Καλοκαίρι, άρα κινδυνεύετε από να τα τινάξετε όλα. Πάρτε τον χρόνο σας. Δείτε τι θα σας παρουσιάσουν οι εκλείψεις και πάρτε τις τελικές σας αποφάσεις.. εν ψυχρώ!
Ευνοϊκές σχέσεις με: Παρθένος
Προσοχή με ζώδια της Φωτιάς

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις