Ενεργειακά Προϊόντα LOVE TALKS Το Μέλι της Ιοκάστης

karkinos-filia

Ενεργειακά Προϊόντα LOVE TALKS Το Μέλι της Ιοκάστης

 

Ένα ακόμη αποκλειστικό προϊόν από την σειρά LOVE TALKS, Το Μέλι της Ιοκάστης. Ένα μοναδικό μείγμα από σπάνια αιθέρια έλαια, μεθυστικά ανατολίτικα αρώματα σαγήνης και ανέγγιχτο λευκό Μόσχο Μαδαγασκάρης, που γητεύει το αντίθετο φύλο.

 

Από τα πιο ισχυρά και με άμεσα αποτελέσματα, ερωτικά αρώματα – φίλτρα, που όχι μόνο έλκει το άτομο που σας ενδιαφέρει, αλλά μπορεί και να φέρει άμεσα πίσω μια χαμένη αγάπη (επαναφορά).

Απλώνεται στο δέρμα, στα σημεία των τσάρκας – ενεργειακών κέντρων. Το πρόσωπο που σκέφτεστε / αγαπάτε, ενεργοποιείτε προς την κατεύθυνση των θετικών – ερωτικών και μοιραίων συναισθημάτων για εσάς. Στο αμέσως επόμενο φεγγάρι ( Νέα Σελήνη ή Πανσέληνο ), θα υπάρξουν ειδήσεις – επικοινωνίες ή και συνάντηση με τον εν λόγω άτομο, και με δική του πρωτοβουλία – κίνηση.

zodia-taro-45

Ακόμη και να δεν υπάρχει συγκεκριμένο άτομο να σας απασχολεί, τότε καινούργιος σύντροφος θα εμφανιστεί στην ζωή σας, που θα πληρεί τις προδιαγραφές και τις ευχές σας.

Ιδανικό για περιπτώσεις επανασύνδεσης μετά από άσχημο χωρισμό, ακόμη και με μεγάλο χρονικό κενό, επιταχύνει την απομάκρυνση τρίτου προσώπου ή και ενισχύει το φούντωμα συναισθημάτων, του ήδη υπάρχοντα συντρόφου σας, που απλά θέλετε να τον κάνετε να λειτουργεί όπως παλαιότερα, στα πρώτα έντονα συναισθήματα αγάπης και πάθους.

Επίσης, βοηθάει στο να φανερωθεί πιο γρήγορα, το καρμικό έτερον ήμισυ που αντιστοιχεί στο πεπρωμένο σας. Ξεκλειδώνεται το kismet σας, και σας αποδίδεται αυτό που έχει οριστεί από την μοίρα σας, για την προσωπική σας ζωή, είτε αυτό λέγεται γάμος, είτε απλά… μια ποιοτική – σοβαρή σχέση με μεγάλη διάρκεια… ίσως και για πάντα!

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Τα άνωθεν υλικά, μπορείτε να τα προμηθευτείτε έτοιμα και ενεργοποιημένα από την σειρά ενεργειακών Προϊόντων ‘Love – Talks’ , ή μπορείτε να παραγγείλετε και έτοιμο το προσωπικό σας άρωμα ‘ Το Μέλι της Ιοκάστης ’, και πλήρως ενεργοποιημένο, πάνω στις δικές σας επιθυμίες και ανάγκες.
Το προϊόν συνοδεύεται από αναλυτικές πληροφορίες και οδηγίες χρήσης. Μιλήστε με το αρμόδιο τμήμα της Αstro-Live, και θα βρείτε το κατάλληλο προϊόν για την δική σας ιδιαίτερη περίπτωση.

 

Φέρτε την τύχη και την αγάπη στον δρόμο σας!

Στείλτε το μήνυμα σας στο email: astrolive@pathfinder.gr και ενημερώστε μας για το τι ακριβώς επιθυμείτε.

 

 

Διαβαστε αναλυτικα για καθε ζωδιο το  ερωτικο ωροσκοπιο της Ανοιξης

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος  ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες