Εορταστικό 3ημερο – Ξαφνικές επικοινωνίες/συναντήσεις

ilios-ixtheis

Εορταστικό 3ημερο-ξαφνικές επικοινωνίες/συναντήσεις

 

Ένα δύσκολο τριήμερο από αστρολογική σκοπιά, που θα φέρει πολλές συναισθηματικές εκκρεμότητες στο φως. Πολλές και οι δικαιολογίες για να προκαλέσετε διαλόγους και διπλωματικές συναντήσεις, που ίσως και να φέρουν ‘μισές καρδιές’ πάλι δίπλα – δίπλα!

Για το τριήμερο λοιπόν:

 

Κριός: Δεν είστε από αυτούς που εύκολα τα βάζουν κάτω. Οι 3 αυτές ημέρες είναι ιδανικές, για να βρείτε τους τρόπους που θα προσελκύσουν την προσοχή του ατόμου που υπάρχει το μυαλό σας, είτε είναι παλιά υπόθεση, είτε νέα γνωριμία.
Τυχερή ημέρα: Σάββατο

Ταύρος: Δεν θα χρειαστεί από πλευράς σας, να κάνετε πολλά. Είσαστε πολύ και συνεχώς μέσα στις σκέψεις των τρίτων, που σίγουρα μέσα στις επόμενες ημέρες θα σας φανερώσουν τις προθέσεις τους. Μην αντιδράσετε άμεσα, κάντε και εσείς τις δικές σας σκέψεις.
Τυχερή ημέρα: Κυριακή

zodia-taro-45

zodia-taro-zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Δίδυμοι: Λίγο πριν ο κυβερνήτης σας περάσει σε ανάδρομη φορά, θα σας φέρει μπροστά σας όλα αυτά που εκκρεμούν, είτε λέγονται οικονομικά είτε συναισθηματικά θέματα. Ιδίως σε υποθέσεις καρδιάς, μην δείξτε πάλι άκρατους συναισθηματισμούς, μόνο απόλυτη λογική.
Τυχερή ημέρα: Σάββατο

Καρκίνος: Ίντριγκες, παρασκήνιο και πολύ κόσμος είναι μέσα στο μενού των ερχόμενων 3-5 ημερών. Άτομα που είναι ξεχασμένα από το μυαλό σας, θα εμφανιστούν με δικαιολογίες. Ένα άγγιγμα στην ψυχή αυτών που ακόμη αγαπάνε και θέλουν ευκαιρίες.
Τυχερή ημέρα: Κυριακή

Λέων: Αν και είσαστε ικανοποιημένοι από την αισθηματική σας ζωή, να είστε προετοιμασμένοι και για καταστάσεις εκτός προγράμματος. Κάτι παλιό, κάτι σε παράλληλες αποχρώσεις, θα ζητήσει χρόνο και χώρο αυτές τις εορταστικές ημέρες. Προσοχή στις αποκαλύψεις.
Τυχερή ημέρα: Δευτέρα

Παρθένος: Αν και ανήκετε στους ορθολογιστές του ζωδιακού κύκλου, οι μέρες με Αφροδίτη και Ερμή επάνω σας, θα ελαφρύνουν πολύ το κλίμα. Οι άμυνες σας θα χαμηλώσουν και καινούργιος κόσμος, ίσως και παλιός, που τον ενδιαφέρεται θα σας κάνει τις ερωτικές του προτάσεις.
Τυχερή ημέρα: Σάββατο

Ζυγός: Είσαστε ρομαντικοί και γοητευτικοί σε όλα σας. Κάνετε το μυαλό και την καρδιά των άλλων, να ταξιδεύουν. Αυτό μέσα στην επόμενη εβδομάδα, θα το εισπράξετε στο πολλαπλάσιο. Η κινητικότητα αυτή, θα φέρει στους δρόμους σας και παλιές ιστορίες που έχουν ακόμη κάτι να πουν, κάτι να δώσουν.
Τυχερή ημέρα: Κυριακή

Σκορπιός: Τα συμπεράσματα σας τα έχετε βγάλει, για όλους αυτούς που πλησίασαν και πλήγωσαν την καρδιά σας. Επειδή τα αστρολογικά θα σας φωτίσουν πολύ αυτές τις ημέρες, να είστε και εσείς σε μια επιφυλακή, καθώς προσωπικότητες του πρόσφατου παρελθόντος θα ζητήσουν συναντήσεις, για αναθεώρηση των πεπραγμένων.
Τυχερή ημέρα: Δευτέρα

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Τοξότης: Είσαστε αρκετά χαλαροί αυτή την περίοδο με τα αισθηματικά σας. Έχετε καταφέρει και έχετε ισορροπήσει, μετά από μια μακρά περίοδο από αναταραχές και προβλήματα. Αυτό είναι κάτι που το έχετε κατακτήσει. Μην επιτρέψετε σε κανέναν να σας ξαναπάει πίσω.
Τυχερή ημέρα: Σαββάτο

Αιγόκερως: Τη συντροφιά κάποιας παλιάς σας αγάπης θα ψάξετε, εσείς οι ελεύθεροι του ζωδίου. Σε αυτή την σκέψη – κίνηση σας θα σας υποστηρίξουν οι αστρολογικές συνθήκες, που ευνοούν τα συναισθηματικά ζητήματα. Τολμήστε λοιπόν.
Τυχερή ημέρα: Κυριακή

Υδροχόος: Η χαλαρή αντιμετώπιση που υπάρχει μέσα σε σχέσεις και γάμους, δεν είναι κάτι που μπορεί να σας ενθουσιάσει. Σε αυτή την εποχή, θα μπορούσατε να γίνετε το επίκεντρο πολλών καινούργιων προσώπων, αλλά ίσως και κάποιου ατόμου από τα παλιά.
Τυχερή ημέρα: Δευτέρα

Ιχθείς: Πολλά αυτά που θα σας προκύψουν τις προσεχείς 3-7 ημέρες. Προσδεθείτε… Οι ελεύθεροι ίσως και να τρακαριστούν με τον καρμικό τους έρωτα, οι εν σχέση θα τα βρουν δύσκολα με την εμφάνιση κάποιου προσώπου που μάλλον είχαν ξεχάσει, και οι χωρισμένοι θα βρουν πάλι τον κοινό τους δρόμο.
Τυχερή ημέρα: Σάββατο