Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 30/05

xwrismos-mathima

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 30/05

Οι μέρες κυλούν προς όφελος σας Κριοί, και αυτό δεν πρέπει να το αφήσετε να πάει χαμένο. Το άτομο των ονείρων σας, μπορεί να έρθει κοντά σας, με μια απλή συζήτηση.

Θετική εξέλιξη με: Ταύρος και Καρκίνος

Όλοι οι Ταύροι έχουν τα νεύρα τους. Οι όψεις Πλούτωνα και Άρη δημιουργούν ένα κλίμα αστάθειας λόγου και πράξεων, που καλό θα ήταν να μην το αφήσετε να σας παρασύρει.

zodia-taro-45

Θετική εξέλιξη με: Κριός και Αιγόκερως

Οι Δίδυμοι, περιμένουν τον Ιούνιο. Το παρασκηνιακό κομμάτι της ζωής τους έχει ήδη λήξει, και το μόνο που μένει είναι να εκφραστούν με αλήθεια στο αγαπημένο τους ταίρι.

Θετική εξέλιξη με: Παρθένος και Ζυγός

Καρκίνοι, κρατήστε μικρό καλάθι σε όλα αυτά που θα σας υποσχεθούν και θα ακούσετε. Δεν μπορεί κανείς πια να σας πείσει για την αλήθεια τους, χωρίς πράξεις.

Θετική εξέλιξη με: Λέων και Ιχθείςzodia-taro-zwdia

 

Οι εξελίξεις Λέοντες θα σας προλάβουν, αν εσείς δεν κινητοποιηθείτε στην προσωπική σας ζωή. Μιλήστε και εκφραστείτε άμεσα, αν θέλετε να μην χαθεί κάτι πολύτιμο από την ζωή σας.

Θετική εξέλιξη με: Σκορπιός και Αιγόκερως

Οι προδιαγραφές που έχετε Παρθένοι, είναι σίγουρα δύσκολο να απαντηθούν από τον οποιοδήποτε σας πλησιάζει. Εσείς πάντως μην ρίχνετε χαμηλά ΄βλέμματα’΄.

Θετική εξέλιξη με: Αιγόκερως και Ιχθείς

Όλοι οι Ζυγοί, είναι μέσα στην αβεβαιότητα και την ανασφάλεια. Αν δεν πράξετε πρώτοι, τίποτα δεν πρόκειται από μόνο του να εξελιχτεί.

Θετική εξέλιξη με: Σκορπιός και Τοξότης

Οι Σκορπιοί, με τον Άρη να τους σπρώχνει σε ατασθαλίες, το μόνο που μπορούν τελικά να καταφέρουν, είναι να βρεθούν αντιμέτωποι με ακαριαίο χωρισμό.

Θετική εξέλιξη με: Κριός και Ταύρος

tarw-taro-xartomanteia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Για τους Τοξότες που ρίχνουν ένα πικρό βλέμμα στο πρόσφατο παρελθόν, και αποζητούν μια είδηση, μετά την ερχόμενη εβδομάδα, πιθανόν και να την έχουν.

Θετική εξέλιξη με: Καρκίνος και Λέων

Θα σας επιβραβεύσουν Αιγόκεροι, όλοι αυτοί… στους οποίους το τελευταίο διάστημα έχετε σταθεί. Μέσα σε αυτούς …και το άτομο που σας έλκει ερωτικά.

Θετική εξέλιξη με: Ζυγός και Σκορπιός

΄Ως συνήθως Υδροχόοι, έχετε μπερδευτεί. Πολύ ο κόσμος που σας περιβάλλει και εσείς δεν ξέρετε τι ακριβώς και ποιον να διαλέξετε.

Θετική εξέλιξη με: Τοξότης και Αιγόκερως

Οι Ιχθείς που ήδη έχουν εμπλακεί σε διαδικασίες συζητήσεων για επανασύνδεση, καλύτερα ας μην ενημερώσουν ακόμη τους οικείους τους.

Θετική εξέλιξη με: Κριός και Καρκίνος