Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 26/02 Κυριακή

zwdia-shmera-imerisies-161014

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 26/02

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο και το ζώδιο της σχέση σας

Κριός: Εσάς και ποτέ δεν σας βοηθάει κανείς. Είναι και ένα από τα χαρακτηριστικά σας. Αυτήν την φορά όμως, μιλήστε με τον άνθρωπο σας πιο ανοιχτά.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Ιχθείς

Ταύρος: Οι σκέψεις σας είναι γύρω από μια παλιά σας ιστορία. Οι αστρολογικές όψεις της Αφροδίτης με τον Ερμή, πιθανόν να ανοίξουν συζητήσεις και πάλι.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Λέων

zodia-taro-45

 

Δίδυμοι: Εσείς και η υπερβολική ταχύτητα που έχετε πάρει, σίγουρα θα σας βάλουν και πάλι σε προβλήματα. Οι διπλές και οι τριπλές παράλληλες καταστάσεις έχουν το τίμημα τους.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Τοξότης

Καρκίνος: Το να σκορπάτε τον χρόνο σας αλλά την ενέργεια σας, σε άτομα που δεν σας ταιριάζουν, σίγουρα δεν θα σας ανοίξει καμία πόρτα.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Ζυγός

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Λέων: Από την επόμενη εβδομάδα, όλα αλλάζουν προς το καλύτερο. Οι σχέσεις με την οικογένεια αλλά και τον σύντροφο σας, θα ομαλοποιηθούν.
Αστρολογική εύνοια με: Ζυγός και Τοξότης

Παρθένος: Μπορείτε να πάτε την σχέση σας, σίγουρα και σε ένα πιο δεσμευτικό επίπεδο, αλλά αφού πρώτα ρίξετε μια ενδελεχή ματιά στα οικονομικά σας.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Αιγόκερως

Ζυγός: Αυτά που έχετε μέσα στην καρδιά και το μυαλό σας, δεν είναι ακόμη η σωστή ώρα για να τα εξομολογηθείτε στον άνθρωπο, που πρόσφατα έχετε γνωρίσει.
Αστρολογική εύνοια με: Τοξότης και Ιχθείς

Σκορπιός: Μην κάνετε κάτι παράτολμο αυτήν την εποχή. Τα αστρολογικά μετά τις 05/03, θα γίνουν πιο ευνοϊκά προς το ζώδιο σας και θα δώσουν τις αφορμές για αλλαγές.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Ταύρος

Τοξότης: Δεν είστε ακόμη έτοιμοι για να δεχτείτε τις προτάσεις, που σας κάνει ο άνθρωπος σας για το άμεσο μέλλον σας. Τουλάχιστον πείτε το.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Σκορπιός

Αιγόκερως: Μπορείτε μέσα στον νέο μήνα, να κάνετε τις κινήσεις σας, έτσι ώστε μια ερωτοφιλία, να εξελιχθεί σε κάτι πιο ερωτικό και αληθινό.
Αστρολογική εύνοια με: Σκορπιός και Τοξότης

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Υδροχόος: Η παρούσα φάση της ζωής σας αλλάζει και μέσα στις επόμενες ημέρες, θα δεχτείτε προτάσεις που θα σας ικανοποιήσουν.
Αστρολογική εύνοια με: Τοξότης και Αιγόκερως

Ιχθείς: Δεν μπορείτε να τα έχετε όλα. Θα πρέπει να πάρετε μια τελική απόφαση για τι και ποιον θέλετε να έχετε μέσα στην αισθηματική σας ζωή.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Σκορπιός

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.