Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 28/02 Τρίτη

gynaika-skorpios-rantevoy-antras-krios

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 28/02

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο και το ζώδιο της σχέση σας

Κριός: Έχετε βάλει τον εαυτό σας για πολλοστή φορά, μέσα σε προβλήματα αισθηματικού περιεχομένου. Τουλάχιστον πάρτε μια απόφαση και κρατήστε την.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Ιχθείς

Ταύρος: Όλα σας κάνουν και πλήττετε. Αυτό όμως είναι κάτι που από τις πρώτες ημέρες της Άνοιξης, θα αλλάξει και σίγουρα θα δείτε τα πάντα με ένα πιο φαρδύ χαμόγελο.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Τοξότης

zodia-taro-45

 

Δίδυμοι: Είναι μια μέρα, που σας βάζει σε σκέψεις εν σχέση με την πορεία της αισθηματικής σας ζωής. Μια ανάλογη συζήτηση θα γίνει και με τον άνθρωπο σας.
Αστρολογική εύνοια με: Τοξότης και Αιγόκερως

Καρκίνος: Είσαστε ανάμεσα σε δύο ερωτικές επιλογές και καλείστε άμεσα, να ποια είναι αυτή που σας κάνει να αισθάνεστε πιο όμορφα αλλά και ασφαλείς.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Ζυγός

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Λέων: Είναι σύνηθες για εσάς να είσαστε ο πόθος πολλών. Αυτό που θα ζήσετε από τις πρώτες ημέρες του Μαρτίου, θα είναι στο πολλαπλάσιο.
Αστρολογική εύνοια με: Ζυγός και Σκορπιός

Παρθένος: Έχετε χαθεί μέσα σε σχέσεις και ψεύτικα τελικά συναισθήματα. Είναι μια καλή εποχή για να αναθεωρήσετε, όλα αυτά που δεν σας ικανοποιούν.
Αστρολογική εύνοια με: Σκορπιός και Τοξότης

Ζυγός: Όλα αλλάζουν μέσα στην Άνοιξη και εσείς καλείστε να κάνετε και τις σχετικές σας διορθώσεις, σε σχέσεις αλλά και συνεργασίες που πραγματικά αξίζουν.
Αστρολογική εύνοια με: Αιγόκερως και Ιχθείς

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Σκορπιός: Όλα έχουν τα όρια τους. Αυτό που έχει την σημασία του, είναι να βρείτε εσείς πια ποιος και τι ας κάνει ευτυχισμένους μέσα στην αισθηματική σας καθημερινότητα.
Αστρολογική εύνοια με: Σκορπιός και Τοξότης

Τοξότης: Δεν είναι και το πιο σωστό χρονικό διάστημα για να αλλάξετε τους ρόλους μέσα στην σχέση σας. Αφήστε και τον σύντροφο σας, να έχει άποψη επ΄αυτού.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Καρκίνος

Αιγόκερως: Το να κυνηγάτε κάποιον ο οποίος σας δείχνει ότι δεν έχει και κάποιο ιδιαίτερο ενδιαφέρον για εσάς, είναι μόνο χάσιμο χρόνου.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Ζυγός

Υδροχόος: Τα αστρολογικά των επόμενων ημερών, θα σας φέρουν και πάλι κοντά σε μια παλιά σας αγάπη, που έχει ακόμη σαν κατάσταση, πολλές πιθανότητες να τα ξαναβρείτε.
Αστρολογική εύνοια με: Ζυγός και Σκορπιός

Ιχθείς: Εσείς και η γοητεία σας, έχετε πιάσει στα δίχτυα σας, έναν καινούργιο έρωτα, που με τις καταπληκτικές όψεις Αφροδίτης – Ποσειδώνα, θα γίνει μεγάλη αγάπη.
Αστρολογική εύνοια με: Σκορπιός και Τοξότης

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.