Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 12/03 Κυριακή

symperifora-xwrismoy

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 12/03

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο και το ζώδιο της σχέση σας

Κριός: Τα λόγια σας έχουν κάνει ζημιά. Αυτό όμως είναι κάτι που μπορείτε άμεσα να το διορθώσετε. Αφήστε την πανσέληνο να λήξει και μετά ανοίξτε τις συζητήσεις.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Ιχθείς

Ταύρος: Δεν γίνεται όλα και συνεχώς να περνάνε από τα δικά σας χέρια και πλάτες. Θα πρέπει και ο σύντροφος σας να ενταχθεί σε όλο αυτό.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Αιγόκερως

zodia-taro-45

 

Δίδυμοι: Ο άσχημος καιρός δεν είναι κάτι που σας πτοεί. Αντιθέτως με τον Ερμή να ενισχύεται με αυτήν την πανσέληνο, όλα είναι πιθανά για έναν νέο έρωτα.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Παρθένος

Καρκίνος: Αν δεν ξέρετε ούτε και εσείς ποιον θέλετε, καλό ήταν να κόψετε λίγο ταχύτητα. Οι μέρες και οι συνθήκες θα σας δείξουν τι ζητάτε τελικά.
Αστρολογική εύνοια με: Ζυγός και Σκορπιός

Λέων: Πολλά τα φλερτ που υπάρχουν στην ατμόσφαιρα και εσείς για ακόμη μια φορά έχετε μπλεχτεί. Μετά την Πανσέληνο το τοπίο ξεκαθαρίζει.
Αστρολογική εύνοια με: Σκορπιός και Τοξότης

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Παρθένος: Είσαστε σε μια ευχάριστη αναμονή. Το ταίρι σας ξεκαθαρίζει πια το παρελθόν του και σας πλησιάζει με σκοπό, την κοινή πορεία.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Παρθένος

Ζυγός: Δεν είστε και το καλύτερο παιδί αυτήν την εποχή. Το συντροφικό σας ταίρι σας αποκαλεί άπιστους. Μήπως πρέπει κάτι άμεσα να διορθώσετε?!
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Ζυγός

Σκορπιός: Δεν ξέρετε ούτε και εσείς τι πρέπει να κάνετε μέσα στην σχέση σας, που έχει χάσει το χρώμα και τον ενθουσιασμό της. Ξεκινήστε με μια συζήτηση.
Αστρολογική εύνοια με: Ζυγός και Παρθένος

Τοξότης: Έχετε περάσει πολλές δοκιμασίες και το μόνο σίγουρο, είναι ότι πλέον έχετε την ανάγκη να ξεκαθαρίσετε τα πράματα μέσα στον δεσμό σας.
Αστρολογική εύνοια με: Παρθένος και Ιχθείς

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο Πανσεληνου 12/03 αναλυτικα  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-taro-xartomanteia

Αιγόκερως: Πολλές οι ιστορίες που θα σας έρθουν από το πρόσφατο παρελθόν σας και σας ζητούν επανασύνδεση αλλά και εξηγήσεις.
Αστρολογική εύνοια με: Αιγόκερως και Ιχθείς

Υδροχόος: Μια ακολουθία από συζητήσεις, σας έχουν κάνει να δείτε πιο καθαρά τις δράσεις του συντρόφου σας για το κοινό σας μέλλον.
Αστρολογική εύνοια με: Τοξότης και Αιγόκερως

Ιχθείς: Όσο και να δυσκολεύεστε να μην σκέφτεστε κάποια παλιά σας αγάπη, θα πρέπει να το βάλετε πείσμα και να μείνετε μακριά από ακατάλληλα άτομα.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Τοξότης

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.