Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 13/03 Δευτέρα

evdomadiaies-1723314

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 13/03

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο και το ζώδιο της σχέση σας

Κριός: Η διάθεση σας έχει πολλές διακυμάνσεις, και το μόνο που χρειάζεται είναι να βρείτε την ισορροπία σας και να ασχοληθείτε με όλα αυτά που σας χαροποιούν.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Λέων

Ταύρος: Αν από όλα αυτά που σας είπαν, εσείς πραγματικά πια δεν βλέπετε καμία δράση, ίσως έχει έρθει το σωστό χρονικό σημείο για να απομακρυνθείτε.
Αστρολογική εύνοια με: Ζυγός και Σκορπιός

zodia-taro-45

 

Δίδυμοι: Δεν χρειάζεται να στρογγυλεύετε τα λόγια σας. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι όπως τα έχετε μέσα στην καρδιά σας, να τα πείτε.
Αστρολογική εύνοια με: Σκορπιός και Τοξότης

Καρκίνος: Οι επιλογές είναι για να αλλάζουν αναλόγως των συνθηκών και των δυνατοτήτων. Εσείς δείτε πραγματικά τι σας ταιριάζει περισσότερο.
Αστρολογική εύνοια με: Τοξότης και Αιγόκερως

Λέων: Οι σκέψεις και τα αισθήματα σας είναι μπερδεμένα. Δεν είστε και στην καλύτερη φάση με τον άνθρωπο σας, και όλα τα σενάρια είναι πιθανά.
Αστρολογική εύνοια με: Τοξότης και Ιχθείς

tarw-wroskopio-4

Παρθένος: Εσείς που έχετε κάνει κάποια καινούργια γνωριμία, θα πρέπει να δώσετε λίγο χρόνο στα αισθήματα να ανθίσουν και να δείξουν την αλήθεια τους.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Ταύρος

Ζυγός: Μπορεί στο τώρα να αισθάνεστε κουρασμένοι από τις δυσκολίες στα αισθηματικά σας, αλλά από τις 21/03 και μετά όλα βελτιώνονται.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Τοξότης

Σκορπιός: Δεν σας χρειάζεται η γνώμη κανενός για το πως θα λύσετε τα όποια προβλήματα μέσα στην σχέση σας. Εσείς ξέρετε καλύτερα.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Ζυγός

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Τοξότης: Όλα έχουν μια αρχή και ένα τέλος. Στην δική σας την περίπτωση μπορείτε να σώσετε τον δεσμό σας, με κάποια μικρά τρικ. Ενεργοποιηθείτε.
Αστρολογική εύνοια με: Ζυγός και Σκορπιός

Αιγόκερως: Η βαρεμάρα και η αδιαφορία που αντιλαμβάνεστε από την μεριά του συντρόφου σας, δεν έχουν κάτι ύποπτο από πίσω. Ίσως χρειάζεστε κάποια ανανέωση.
Αστρολογική εύνοια με: Σκορπιός και Ιχθείς

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες  ΤΑΡΩ προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Υδροχόος: Όλα μπορούν με την δική σας καλή παρέμβαση να αλλάξουν. Μιλήστε με τον άνθρωπο σας και βρείτε την κοινή συνισταμένη.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Ταύρος

Ιχθείς: Ο Ήλιος σε λίγο θα φύγει από τον οίκο σας και εσείς θα πρέπει να είστε έτοιμοι για τιε θετικές αλλαγές και σε κάθε επίπεδο.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Παρθένος

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.