Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 14/03 Τρίτη

gynaika-lewn-kalytera-xaraktiristika

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 14/03

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο και το ζώδιο της σχέση σας

Κριός: Ανοίξτε λοιπό τα αυτιά σας, σε όλα αυτά που έχουν να σας πουν αυτοί που σας αγαπούν. Σε αυτούς συμπεριλαμβάνεται και το ταίρι σας.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Ιχθείς

Ταύρος: Με την Αφροδίτη στον Κριό, όλα είναι πιθανά. Από το να χωρίσετε με την μέτρια σχέση σας, μέχρι και να τα ξαναβρείτε με κάποιο πρώην ταίρι σας.
Αστρολογική εύνοια με: Τοξότης και Αιγόκερως

zodia-taro-45

 

Δίδυμοι: Έχετε μπει σε ένα λάθος μονοπάτι με την λογική, του να αμύνεστε σε όλα αυτά που σας καταλογίζουν. Πείτε και την δική σας άποψη άμεσα.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Ταύρος

Καρκίνος: Έχετε χάσει το μέτρο. Τα θέλετε όλα δικά σας. Αυτό δύσκολο να συμβεί καθώς το παρελθόν και το παρόν σας, είναι σε δύο αντίθετα σημεία.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Τοξότης

Λέων: Τα λόγια σας έχουν πληγώσει το άνθρωπο σας, που το μόνο που ζητάει από εσάς, είναι να του αφιερώσετε παραπάνω χρόνο!
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Ζυγός

Παρθένος: Μπορεί στο τώρα να υπάρχουν ποικίλες δυσκολίες, στο να βρείτε την ισορροπία με τον άνθρωπο σας, αλλά αυτό από την νέα εβδομάδα, θα ξεπεραστεί.
Αστρολογική εύνοια με: Ζυγός και Σκορπιός

Ζυγός: Μην κυνηγάτε και μην πιέζετε κανέναν, να ασχοληθεί μαζί σας. Όποιος πραγματικά σας θέλει, θα βρει τους τρόπους να σας πλησιάσει.
Αστρολογική εύνοια με: Σκορπιός και Αιγόκερως

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Σκορπιός: Μια καινούργια γνωριμία που έχει εισβάλει στην καθημερινότητα σας, σας έχει αναστατώσει ευχάριστα. Ίσως να έχετε βρει το καρμικό σας ταίρι.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Λέων

Τοξότης: Δεν είναι όλες οι ώρες οι ίδιες. Και εσείς οι ίδιοι αντιλαμβάνεστε ότι άνθρωπος σας, έχει πολλά προσωπικά προβλήματα, και χρειάζεται την υποστήριξη σας.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Ζυγός

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Αιγόκερως: Βρείτε του σωστούς τρόπο για να πλησιάσετε τον άνθρωπο, που σας ενδιαφέρει αλλά δεν σας έχει ανάψει το πράσινο φως ακόμη.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Παρθένος

Υδροχόος: Τα αστρολογικά δεδομένα είναι σίγουρα υπέρ σας, και αυτό σας δίνει μια παραπάνω δυναμική έτσι ώστε να λύστε τις παρεξηγήσεις με τον άνθρωπο σας.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Ιχθείς

Ιχθείς: Μην πιστεύετε έτσι ακοπίαστα αυτά που σας αναφέρουν. Ψάξτε πιο βαθιά και κάντε ότι μπορείτε να βρείτε την αλήθεια που σας ενδιαφέρει.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Τοξότης

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.