Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 17/03 Παρασκευή

tumblr_l3q72zffSm1qalt7yo1_1280-600×375

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 17/03

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο και το ζώδιο της σχέση σας

Κριός: Αν τελικά δεν είστε και τόσο ευχαριστημένοι από τον άνθρωπο που έχετε δίπλα σας, το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να ανοίξετε μια συζήτηση και να λύσετε τις διαφορές σας.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Τοξότης

Ταύρος: Το να περιμένετε κάποιον από το παρελθόν, είναι ίσως να χάνετε τον χρόνο σας. Αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να σκεφτείτε μέχρι πότε, μπορείτε να περιμένετε αυτό να συμβεί.
Αστρολογική εύνοια με: Αιγόκερως και Ιχθείς

zodia-taro-45

 

Δίδυμοι: Μην δίνετε σε κανέναν την ευκαιρία να σας πληγώνει. Ακόμη και αν αυτός λέγεται σύντροφος. Εσείς ξέρετε τι θέλετε και πώς να το κατακτήσετε. Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Ζυγός

Καρκίνος: Από τον καινούργιο μήνα του Κριού, πολλά πράματα θα αλλάξουν προς το καλύτερο. Οι σχέσεις και τα συναισθήματα, που είχαν παγώσει θα αναζωογονηθούν.
Αστρολογική εύνοια με: Ζυγός και Σκορπιός

Λέων: Αν και εσείς αντιλαμβάνεστε, ότι όλα μέσα στην σχέση σας δεν λειτουργούν όπως πρέπει, το μόνο που απομένει είναι μια εκ βαθέων συζήτηση.
Αστρολογική εύνοια με: Σκορπιός και Αιγόκερως

Διαβαστε το Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκόπιο Ανοιξη 2017 αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Παρθένος: Οι ευχές σας έχουν πραγματοποιηθεί. Το άτομο που σας ενδιαφέρει είναι κοντά στο να σας κάνει μια αληθινή ερωτική εξομολόγηση.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Λέων

Ζυγός: Όλα είναι ανακατεμένα, μέσα στο κεφάλι σας. Αυτό είναι και κάτι που σε καμία των περιπτώσεων, δεν μπορεί να συνεχιστεί. Κάντε τις δράσεις σας.
Αστρολογική εύνοια με: Ζυγός και Ιχθείς

Σκορπιός: Μπορείτε να μείνετε και ένα μικρό χρονικό διάστημα, μόνοι σας, έτσι ώστε να σκεφτείτε πιο σοβαρά, τι και ποιος σας ταιριάζει καλύτερα.
Αστρολογική εύνοια με: Σκορπιός και Τοξότης

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Τοξότης: Όλα έχουν τα όρια τους, ακόμη και η ελαστική υπομονή σας. Από την ερχόμενη εβδομάδα, πολλά μπορούν να βελτιωθούν με την παρέμβαση σας.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Λέων

Αιγόκερως: Το ταίρι σας, έχει όλα τα φόντα για να γίνει και ο επίσημος σύντροφος σας. Καλυτερέψτε τα οικονομικά σας, και όλα τα άλλα θα γίνουν.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Σκορπιός

Υδροχόος: Μην γυρίζετε το κεφάλι στους ανθρώπους που σας λένε, τι θέλουν. Το πιο πιθανόν είναι να υπάρξουν καθυστερήσεις.
Αστρολογική εύνοια με: Σκορπιός και Αιγόκερως

Ιχθείς: Είσαστε το πιο ευνοημένο ζώδιο των ημερών. Αυτό θα σας δώσει και μια πολλή καλύτερη ισορροπία και πίστη στον εαυτό σας. Απολαύστε το.
Αστρολογική εύνοια με: Τοξότης και Ιχθείς

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.