Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 18/03 Σάββατο

gynaika-zygos-rantevoy-antras-karkinos

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 18/03

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο και το ζώδιο της σχέση σας

Κριός: Δεν σας έχει μείνει πραγματικά καμία δικαιολογία, να σας φέρει και πάλι πίσω τον άνθρωπο σας. Τουλάχιστον, μην συνεχίσετε να κάνετε λάθη.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Ιχθείς

Ταύρος: Μπορείτε να πείτε ότι η διάθεση και η ερωτική σας σχέση, έχουν βελτιωθεί, πολύ, από τότε που έχετε εντάξει στο μεταξύ σας, τον διάλογο.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Παρθένος

zodia-taro-45

 

Δίδυμοι: Ξεκινήστε από σήμερα και μέχρι την νέα σελήνη του Μαρτίου, να προσεγγίζετε τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει. Θα τον έχετε νε τέλει.
Αστρολογική εύνοια με: Παρθένος και Ζυγός

Καρκίνος: Μην αφήνεστε μόνο σε ένα πρόσκαιρο πάθος. Και σίγουρα μην χαλάτε την εικόνα και την ζωή σας, για κάποιον που δεν θα έχετε αύριο.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Τοξότης

Λέων: Οι σχέσεις των Βασιλιάδων περνάνε κρίση. Αυτό ίσως και να τους βγει σε καλό, καθώς, θα καταφέρουν να βάλουν πιο γερά θεμέλια για το μέλλον τους.
Αστρολογική εύνοια με: Τοξότης και Αιγόκερως

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Παρθένος: Όσο πια πολλά δίνετε τόσο, πιο λίγα παίρνετε, και ειδικά από ανθρώπους που δεν του ξέρετε και τόσο καλά. Προσέχετε παραπάνω τον εαυτό σας.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Ιχθείς

Ζυγός: Όλα σας έχουν συμβεί σε εσάς. Αυτό όμως σας έχει κάνει και πολύ πιο έμπειρους και δυνατούς. Άρα να είστε πιο προσεχτικοί στην επόμενη επιλογή σας.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Λέων

Σκορπιός: Δεν γίνεται συνέχεια να έχετε τον πρώτο – πάνω λόγο, στην σχέση σας. Αυτό ίσως και να δημιουργεί επικοινωνιακό χάσμα. Αλλάξτε το.
Αστρολογική εύνοια με: Ζυγός και Σκορπιός

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Τοξότης: Δεν υπάρχουν άλλα λόγια, να πείτε και άλλες πράξεις να κάνετε. Αφήστε και στην πρωτοβουλία των άλλων κάποια δράση.
Αστρολογική εύνοια με: Τοξότης και Αιγόκερως

Αιγόκερως: Όλο και πιο συχνά τσακώνεστε, με τον άνθρωπο σας και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει άμεσα να κοιτάξετε, και να βρείτε τις κοινές λύσεις.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Ταύρος

Υδροχόος: Με την κίνηση του Ήλιου πάνω στον Κριό, εσείς μπορείτε να φέρετε και παλιές καταστάσεις γύρω από εσάς. Ακόμη και ένα πρώην ταίρι.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Καρκίνος

Ιχθείς: Μπορείτε να πείτε ότι τα πράματα έρχονται, όπως τα έχετε σκεφτεί. Αυτό είναι και κάτι που θα το δείτε στα αισθηματικά και στα οικονομικά σας.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Σκορπιός

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.