Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 19/03 Κυριακή

ζωδια-ωροσκοπος-γαμος

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 19/03

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο και το ζώδιο της σχέση σας

Κριός: Σίγουρα για εσάς η μοναξιά είναι μια άγνωστη λέξη. Ωστόσο, τώρα που όλο το σύμπαν θα σας χαμογελά, εσείς πρέπει να κάνετε πιο σοφές επιλογές.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Ζυγός

Ταύρος: Τα ερωτικά σας θέματα είναι πάνω σε μια ρευστότητα, για την οποία και εσείς ευθύνεστε. Ενεργοποιηθείτε και σώστε τα συναισθήματα.
Αστρολογική εύνοια με: Παρθένος και Ιχθείς

zodia-taro-45

 

Δίδυμοι: Και εσείς και ο σύντροφος σας πια, αντιλαμβάνεστε ότι έχει έρθει η ώρα για να μιλήσετε πιο ειλικρινά για το παρελθόν σας. Πείτε αλήθειες.
Αστρολογική εύνοια με: Τοξότης και Αιγόκερως

Καρκίνος: Κάντε την προσπάθεια σας, να μείνετε μακριά από κινήσεις έρωτα που σας εκθέτουν σε μάτια ανθρώπων, που στο παρελθόν έδειξαν, ότι δεν θέλουν κάτι περισσότερο μαζί σας.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Καρκίνος

Λέων: Πολλές οι ερωτικές ευκαιρίες, που θα έχετε όλα το επόμενο χρονικό διάστημα, για να έρθετε πιο κοντά στον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Τοξότης

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Παρθένος: Όλα είναι στο μυαλό σας μπερδεμένα. Παρελθόν, παλιές αγάπες, νέες ερωτικές προτάσεις. Σκεφτείτε και μέσα στον μήνα, πάρτε τις αποφάσεις σας.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Παρθένος

Ζυγός: Είσαστε άκρως γοητευτικοί και λαμπεροί αυτό το διάστημα. Ετοιμαστείτε για νέες κατακτήσεις, που θα σας χαλάσουν ευχάριστα την ησυχία.
Αστρολογική εύνοια με: Ζυγός και Ιχθείς

Σκορπιός: Όλα έχουν κάποιο όριο. Εσείς αγαπάτε πολύ και δίνεστε. Αυτό είναι και κάτι που θα πρέπει να το εισπράττετε και από τον άνθρωπο σας.
Αστρολογική εύνοια με: Παρθένος και Σκορπιός

Τοξότης: Μην δίνετε σημασία και συνέχεια σε υποθέσεις, αισθηματικού περιεχομένου, που μόνο κατά το παρελθόν, σας έχουν απογοητεύσει.
Αστρολογική εύνοια με: Τοξότης και Ιχθείς

xartomanteia

Αιγόκερως: Από σήμερα και μέχρι να φύγει αυτό ο δύσκολος Μάρτιος, θα χρειαστεί να σκεφτείτε με την απόλυτη λογική σας, τι θα αλλάξει μέσα στην σχέση σας.
Αστρολογική εύνοια με: Σκορπιός και Ιχθείς

Υδροχόος: Καινούργια άτομα έχουν εισβάλει στην ζωή σας, και σας έχουν αναστατώσει ευχάριστα. Κάπου εκεί, ανάμεσα, υπάρχει και ένα δυνατός έρωτας.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Λέων

Ιχθείς: Μπορείτε να ανοίξετε και πιο σοβαρές συζητήσεις με το ταίρι σας, για μια ιστορία η οποία και συσχετίζεται με το παρελθόν και των δύο σας.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Λέων

Διαβαστε το Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκόπιο Ανοιξη 2017 αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.