Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 20/03 Δευτέρα

drakwniki-astrologia-simasia

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 20/03

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο και το ζώδιο της σχέση σας

Κριός: Δεν χρειάζεται να παρακαλάτε κανέναν να σας δώσει σημασία. Αυτό είναι και κάτι που δεν σας δείχνει άνετους παρά μόνο δεδομένους.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Ιχθείς

Ταύρος: Είσαστε σε μια φάση, που όλα σας φταίνε και δεν σας αρέσουν. Αυτό είναι ίσως και κάτι που έχει τις βαθύτερες ρίζες του, στο παρελθόν σας.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Αιγόκερως

zodia-taro-45

 

Δίδυμοι: Δεν είστε σε θέση αυτήν την εποχή, να σκεφτείτε σοβαρά και κάτω από αυτές τις ανάδρομες κινήσεις τόσων πλανητών. Από τον νέο επόμενο όλα καλυτερεύουν.
Αστρολογική εύνοια με: Σκορπιός και Ιχθείς

Καρκίνος: Δεν είστε ενθουσιασμένοι με την νέα σας γνωριμία. Αν τελικά εσείς έχετε κάποιο άλλο πρότυπο το πιο ηθικό θα ήταν, να το πείτε και να αποχωρήσετε.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Λέων

Λέων: Οι υπερβολές δεν είναι για εσάς. Είσαστε από τα λίγα ζώδια, που θέλετε κάτι που να σας συμπληρώνει. Οι ευκαιρίες θα σας έρθουν.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Αιγόκερως

Διαβαστε το Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκόπιο Ανοιξη 2017 αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Παρθένος: Από όλα αυτά που περιμένετε να ακούσετε από τον άνθρωπο σας, ίσως και τελικά να μην εισπράξετε τίποτα από όλα αυτά.
Αστρολογική εύνοια με: Σκορπιός και Ιχθείς

Ζυγός: Σίγουρα όλα είναι μπερδεμένα μέσα στο κεφάλι σας. Δεν χρειάζεται ωστόσο να πιέσετε τον εαυτό σας, για να δώσει απαντήσεις.
Αστρολογική εύνοια με: Τοξότης και Αιγόκερως

Σκορπιός: Εσείς και η υπομονή έχετε πάρει διαζύγιο. Αυτό ήταν και κάτι αναμενόμενο, καθώς ο δεσμός που έχετε δεν δείχνει να είναι αυτό που σας ταιριάζει.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Ζυγός

Τοξότης: Θα πρέπει και εσείς πια να ζυγίσετε αυτά που εισπράττετε από τον άνθρωπο σας, εν σχέση με αυτά που δίνετε. Κάποιος είναι χαμένος.
Αστρολογική εύνοια με: Ζυγός και Σκορπιός

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Αιγόκερως: Αφουγκραστείτε τι σας λέει η καρδιά σας. Υπάρχουν πολλά σας απωθημένα από το παρελθόν, που σας κάνουν και αισθάνεστε άσχημα.
Αστρολογική εύνοια με: Τοξότης και Ιχθείς

Υδροχόος: Από την καινούργια εβδομάδα, που ο αστρολογικός ουρανός αλλάζει άρδην, εσείς θα μπορέσετε να μιλήσετε με το άτομο που σας προβληματίζει.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Τοξότης

Ιχθείς: Όλα έχουν το όριο τους. Τώρα έχει έρθει και το κατάλληλο χρονικό σημείο, που θα κάνετε τις προτάσεις και τις αλλαγές σας… παντού.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Αιγόκερως

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.