Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 23/03 Πέμπτη

zwdia-zvdia-astrologia

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 23/03

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο και το ζώδιο της σχέση σας

Κριός: Αυτό που δείχνετε, δεν είναι η αλήθεια σας. Ίσως και να υπάρχει η ανάγκη να προβάλλετε έναν άλλον εαυτό, για να μην στεναχωρήσετε κάποιον.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Ιχθείς

Ταύρος: Θα πρέπει να είστε πιο φειδωλοί στις δηλώσεις σας. Υπάρχουν πολλά άτομα που περιμένουν από εσάς, κάτι. Μην ξεχνάτε τα οικονομικά σας.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Ταύρος

zodia-taro-45

 

Δίδυμοι: Είσαστε πάλι περιτριγυρισμένοι από το παρελθόν, που σας κάνει προτάσεις, που δεν τις αφήνετε να περάσουν χωρίς αξιολόγηση.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Τοξότης

Καρκίνος: Κάποιος σας ψάχνει. Υπάρχει ένα σημαντικό πρόσωπο που σας θέλει και πάλι πίσω στην ζωή του. Μέσα στις επόμενες ημέρες, θα έχετε νεότερα.
Αστρολογική εύνοια με: Τοξότης και Αιγόκερως

Λέων: Πολλά τα πρόσωπα τα καινούργια, που έχουν εισβάλει στην καθημερινότητα σας, και σας κάνουν και πάλι να αισθανθείτε ποθητοί.
Αστρολογική εύνοια με: Αιγόκερως και Ιχθείς

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Παρθένος: Μην ανοίγετε με τον άνθρωπο σας, συζητήσεις από το παρελθόν. Το μόνο που μπορείτε να καταφέρετε, είναι να πληγώνεστε… και οι δύο.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Λέων

Ζυγός: Αν τελικά έχετε πάρει την απόφαση, να γυρίσετε στο παρελθόν, και να ζητήσετε μια ακόμη ευκαιρία για επανασύνδεση, να είστε προετοιμασμένοι για όλα.
Αστρολογική εύνοια με: Ζυγός και Σκορπιός

Σκορπιός: Αυτές τις ημέρες, που όλα είναι ανάδρομα στον ουρανό, το ζώδιο σας έχει και την μεγαλύτερη πιθανότητα, να τα ξαναβρεί με κάποιον πρώην σύντροφο.
Αστρολογική εύνοια με: Τοξότης και Αιγόκερως

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Τοξότης: Θα πρέπει και εσείς από την μεριά σας, να κάνετε κάποιες μικρές υποχωρήσεις που θα ευχαριστούσαν, τον άνθρωπο σας. Γιατί όχι?!
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Τοξότης

Αιγόκερως: Ενδιαφέρουσες οι προτάσεις, που θα σας γίνουν από τον άνθρωπο σας, για το άμεσο μέλλον σας. Σκεφτείτε και εσείς κάτι σχετικό.
Αστρολογική εύνοια με: Τοξότης και Αιγόκερως

Υδροχόος: Μια είδηση που θα φτάσει στα αυτιά σας, θα σας αναστατώσει την καρδιά. Κάποιος παλιός σας έρωτας, θα θελήσει να σας πλησιάσει.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Λέων

Ιχθείς: Μην κατηγορείτε τους άλλους, για αυτά που συντελούνται μέσα στον δεσμό σας. Εσείς ξέρετε καλύτερα τι έχει γίνει και πως θα το λύσετε.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Σκορπιός

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.