Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 24/03 Παρασκευή

erwtikes-provlepseis-zodia-savvato-24-5

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 24/03

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο και το ζώδιο της σχέση σας

Κριός: Εσείς κάποια στιγμή θα πρέπει να ξεχάσετε αυτά, που έγιναν στο παρελθόν με τον άνθρωπο σας και να κάνετε τις μελλοντικές σας προτάσεις.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Ιχθείς

Ταύρος: Αν δεν αντέχετε την μουρμούρα και την μόνιμη αγωνία μέσα στην σχέση σας, δύο λύσεις υπάρχουν. Η μία είναι να συζητήσετε όλα αυτά που προβληματίζουν.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Αιγόκερως

zodia-taro-45

 

Δίδυμοι: Αν τελικά αυτό που βλέπετε μέσα στην σχέση σας, πια δεν σας ικανοποιεί, ίσως και να έχει έρθει το πλήρωμα του χρόνου, για να προβείτε σε αλλαγές.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Καρκίνος

Καρκίνος: Χάνετε τον χρόνο σας, με το να ψάχνετε να βρείτε στο παρελθόν, τι έχει γίνει και πως ακόμη μπορείτε να το περισώσετε. Αφήστε και τους άλλους να κινητοποιηθούν.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Τοξότης

Λέων: Μπορείτε αυτήν την εποχή, να ξεκινήσετε κάποια χόμπι ή δραστηριότητες με τον άνθρωπο σας, που θα σας φέρουν πιο κοντά.
Αστρολογική εύνοια με: Τοξότης και Αιγόκερως

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Παρθένος: Αυτά τα πήγαινε- έλα μέσα στις σχέσεις, δεν είναι για εσάς. Αυτό που ζητάτε είναι σταθερότητα και ασφάλεια. Όλα τα άλλα θα έρθουν.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Ταύρος

Ζυγός: Το να είστε μόνοι σας, αυτήν την εποχή μόνο σε καλό μπορεί να σας βγει. Επίσης μη ακούτε σε καμία περίπτωση τις σειρήνες του παρελθόντος.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Σκορπιός

Σκορπιός: Μπορεί να έχετε δίκιο και να διαμαρτύρεστε, μέσα στην σχέση σας, αλλά μόνο αν κάνετε ένα βήμα πίσω από την πίεση, θα έχετε αυτό που σας αξίζει.
Αστρολογική εύνοια με: Σκορπιός και Ιχθείς

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Τοξότης: Όλα τα έχετε δοκιμάσει εσείς. Από τα πιο περίπλοκα μέχρι τα πιο εύκολα. Στην συγκεκριμένη φάση της ζωής σας, επιλέξτε κάτι ταιριαστό.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Λέων

Αιγόκερως: Τα παράπονα σας έχουν γίνει αντιληπτά από τον άνθρωπο σας, που το μόνο που επιθυμεί, είναι να σας έχει κοντά του, και χαρούμενους.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Παρθένος

Υδροχόος: Είσαστε από τα πιο πεισματάρικα ζώδια του κύκλου. Αν δεν περάσει το δικό σας, δεν κάνετε πίσω. Κάπως έτσι, να ξέρετε έρχονται και οι χωρισμοί.
Αστρολογική εύνοια με: Ζυγός και Τοξότης

Ιχθείς: Μην λέτε τα ίδια στον άνθρωπο σας. Το πιο σημαντικό είναι να κάνετε πράξεις που θα τον κάνουν να αισθανθεί ασφάλεια δίπλα σας.
Αστρολογική εύνοια με: Τοξότης και Αιγόκερως

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.