Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 26/03 Κυριακή

74a9824829c07dd6a3f4720c7821be41_XL

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 26/03

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο και το ζώδιο της σχέση σας

Κριός: Εσείς και ο άνθρωπος σας έχετε πάρει σοβαρές αποφάσεις για την Άνοιξη αυτή. Το πιο πιθανόν είναι πια να σκεφτείτε την μόνιμη δέσμευση.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Ιχθείς

Ταύρος: Δεν χρειάζεται να πιέζετε τον εαυτό σας, για να μείνετε μακριά από το άσχημο παρελθόν σας. Απλά θυμηθείτε τι σας έκανε, και τι μετά περάσατε.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Τοξότης

zodia-taro-45

 

Δίδυμοι: Αν δεν μπορείτε να συνεννοηθείτε τελικά με τον άνθρωπο, που το τελευταίο χρονικό διάστημα, έχετε γνωρίσει, τότε ίσως και να μην είναι ο κατάλληλος για εσάς.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Ταύρος

Καρκίνος: Δεν μπορείτε να έχετε δύο υποθέσεις ερωτικές, να τρέχουν στο παρόν σας. Με τόσους ανάδρομους πλανήτες, όλο και κάποια άσχημη αποκάλυψη θα προκύψει.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Ζυγός

Λέων: Αν δεν έχετε κάτι καλύτερο να κάνετε από το κλαίτε τα περασμένα συναισθηματικά σας, τότε δεν έχετε και πρόοδο σε τίποτα. Αλλάξτε το.
Αστρολογική εύνοια με: Ζυγός και Τοξότης

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Παρθένος: Η εύνοια του σύμπαντος είναι υπέρ σας. Αυτό σημαίνει ότι θα σας δοθούν οι ευκαιρίες για να μιλήσετε, με ένα πρώην ταίρι σας και να τα ξαναβρείτε.
Αστρολογική εύνοια με: Τοξότης και Αιγόκερως

Ζυγός: Όλα τα έχετε κάνει εσείς. Πια γνωρίζετε τι θέλετε. Από τον νέο μήνα του Απριλίου, μιλήστε με όλη σας την αλήθεια στον σύντροφο σας.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Ιχθείς

Σκορπιός: Μπορεί αν είστε μόνοι σας, αλλά αυτό δεν θα διαρκέσει πολύ. Από την ερχόμενη εβδομάδα, θα πλησιαστείτε από νέα πρόσωπα, που θα σας προκαλέσουν.
Αστρολογική εύνοια με: Παρθένος και Ζυγός

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Τοξότης: Το μυαλό σας είναι προς όλες τις κατευθύνσεις του ορίζοντα. Τουλάχιστον δεν θα προλάβετε να μελαγχολήσετε για τα περασμένα.
Αστρολογική εύνοια με: Ζυγός και Σκορπιός

Αιγόκερως: Αφήστε τον άνθρωπο σας, να σας πει τα όποια παράπονα του. Δεν έχει νόημα, να πιέζετε εσείς συνεχώς για να περάσει μόνο το δικό σας.
Αστρολογική εύνοια με: Σκορπιός και Αιγόκερως

Υδροχόος: Οι μέρες του Μαρτίου που απομένουν, θα σας φέρουν αντιμέτωπους με πολλά και διαφορετικά ζητήματα, από το παρελθόν σας.
Αστρολογική εύνοια με: Αιγόκερως και Ιχθείς

Ιχθείς: Τα θεμέλια στην σχέση σας έχουν πια μπει. Τα αστρολογικά σας υποστηρίζουν, άρα το μόνο που απομένει, είναι η απόφαση για το επόμενο βήμα.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Αιγόκερως

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.