Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 29/03 Τετάρτη

4772109676873

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 29/03

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο και το ζώδιο της σχέση σας

Κριός: Όσο και να ζορίσετε την ψυχή σας, δεν θα καταφέρετε να φύγετε μακριά από τις αναμνήσεις του παρελθόντος, και ειδικά αν εκείνο το ταίρι, το αδικήσατε.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Τοξότης

Ταύρος: Έχετε πέσει με όλη σας την ενέργεια στην εργασία και τα οικονομικά ζητήματα, που σας απασχολούν. Αυτό σίγουρα, θα σας φέρει κοντά στην υλική σταθερότητα.
Αστρολογική εύνοια με: Αιγόκερως και Ιχθείς

zodia-taro-45

 

Δίδυμοι: Αν δεν θέλετε να μπείτε μέσα σε σχέσεις που δεν σας ταιριάζουν, τότε απλά μην κάνετε πειράματα με τα αισθήματα και τις καρδιές των άλλων.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Ταύρος

Καρκίνος: Δεν χρειάζεται να είστε επιθετικοί, σε άτομα που έχουν διαφορετική άποψη από την δική σας. Ακόμη και στο ταίρι σας.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Ζυγός

Λέων: Δεν έχετε και πολύ χρόνο ακόμη, για να λήξετε τις καταστάσεις που έχουν προκύψει μέσα στον δεσμό σας. Μιλήστε και δώστε τις απαντήσεις.
Αστρολογική εύνοια με: Τοξότης και Ιχθείς

Παρθένος: Η μοναξιά αυτής της εποχής, σας έχει κάνει λίγο ντροπαλούς, για να βγείτε και πάλι έξω στην ζωή, και να βρείτε τον επόμενο σύντροφο σας.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Ταύρος

Ζυγός: Από την νέα εβδομάδα, αρχή του Απριλίου, θα χρειαστεί να ανοίξετε κάποια θέματα με τον άνθρωπο σας. Ίσως και για τις μελλοντικές σας δεσμεύσεις.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Ζυγός

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Σκορπιός: Είναι άσκοπο να προσπαθείτε να μεταπείσετε κάποιον για τα αισθήματα του. Ίσως και να πρέπει να του δώσετε παραπάνω χρόνο.
Αστρολογική εύνοια με: Παρθένος και Σκορπιός

Τοξότης: Σκέψεις και συναισθήματα, έχουν μπλοκάρει όλες σας τις κινήσεις, για αυτά που θέλετε να κάνετε. Καλύτερα κατεβάστε ταχύτητες και σκεφτείτε ώριμα.
Αστρολογική εύνοια με: Τοξότης και Ιχθείς

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Αιγόκερως: Αν όλα πια τα έχετε υπό τον έλεγχο σας, το επόμενο βήμα, είναι να φέρετε και τον άνθρωπο, που θέλετε στην ζωή σας. Θα το καταφέρετε.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Τοξότης

Υδροχόος: Υπάρχουν πολλά που δεν ξέρετε. Αυτό που έχει σημασία, είναι να μιλήστε πιο ανοιχτά και να κάνετε τις ερωτήσεις σας, χωρίς φόβο για τις απαντήσεις.
Αστρολογική εύνοια με: Τοξότης και Ιχθείς

Ιχθείς: Αν συγκεντρωθείτε σε όλα αυτά που έχουν να σας προτείνουν, οικονομικά – επαγγελματικά, είναι θέμα λίγου χρόνου να σταθείτε και πάλι όρθιοι.
Αστρολογική εύνοια με: Αιγόκερως και Ιχθείς

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.