Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 25/04 Τρίτη

astrologia-171014-synodos-ermi-afroditi

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 25/04

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο και το ζώδιο της σχέση σας

Κριός: Είσαστε πολύ ανοιχτά ζώδια στον διάλογο. Τώρα που κάποιο πρώην ταίρι σας, θα σας πλησιάσει, εσείς θα πρέπει να προτάξετε την λογική.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Αιγόκερως

Ταύρος: Αντιμετωπίζετε τον άνθρωπο σας, όχι και με μεγάλο σεβασμό. Αυτό είναι και ένα δείγμα που φωνάζει, ότι μάλλον το συναίσθημα σας, έχει ξεθωριάσει.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Ιχθείς

zodia-taro-45

 

Δίδυμοι: Τα άστρα σας δίνουν την στήριξη τους, για όλες αυτές τις μεγάλες και σημαντικές αλλαγές που επιθυμείτε να κάνετε, στην ερωτική σας ζωή.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Λέων

Καρκίνος: Είσαστε ανάμεσα σε πολλά και δύσκολα μονοπάτια. Από την μια το παρελθόν που σας θέλει πίσω, και από την άλλη οι άσχημες, του τότε εμπειρίες.
Αστρολογική εύνοια με: Ζυγός και Σκορπιός

Λέων: Δεν υπάρχει λόγος, να χάνεστε μέσα σε πάθη και επιφανειακές σχέσεις. Αυτό που ζητάτε, θα σας έρθει στις πρώτες ημέρες του Μαίου.
Αστρολογική εύνοια με: Σκορπιός και Ιχθείς

Παρθένος: Κυκλοφορείτε και μαζεύετε βλέμματα και καρδιές. Μέσα στις επόμενες ημέρες, θα έχετε κάποιον νέο έρωτα να σας πολιορκεί.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Καρκίνος

Ζυγός: Κοιτάτε γύρω σας με μεγάλη αγωνία. Αυτό που ζητάτε είναι να έρθετε και πάλι μέσα στην ζωή ενός πρώην συντρόφου σας. Ίσως και να συμβεί.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Σκορπιός

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Σκορπιός: Μπορεί να φέρεστε στην επιφάνεια κάποιες συζητήσεις, που αφορούν το άμεσο μέλλον σας, έτσι ώστε να πάρετε άμεσες αποφάσεις για την κοινή σας ζωή.
Αστρολογική εύνοια με: Σκορπιός και Τοξότης

Τοξότης: Είσαστε στην καλύτερη δυνατή διάθεση, και αυτό έχει δώσει μια νέα πνοή στην σχέση σας. Το ταίρι σας θέλει κάτι καινούργιο να σας εξομολογηθεί.
Αστρολογική εύνοια με: Τοξότης και Ιχθείς

Αιγόκερως: Έχετε πολλά να πείτε στον άνθρωπο σας, που όλο αναβάλει αυτά που είχατε αποφασίσει. Απλά πείτε του τι σας ενοχλεί.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Καρκίνος

Υδροχόος: Είσαστε πολύ σκεπτικοί. Ίσως και το άτομο που υπάρχει στην ζωή σας, να μην είναι αυτό που τελικά μπορεί, να καλύψει τις αισθηματικές σας ανάγκες.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Λέων

Ιχθείς: Κατεβάστε τους τόνους, μέσα στον δεσμό σας. Αυτό που έχετε να πείτε, απλά αναφέρετε το και αφήστε την άλλη πλευρά, να σας απαντήσει.
Αστρολογική εύνοια με: Παρθένος και Τοξότης

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.