Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 26/04 Τετάρτη

ζωδια-ωροσκοπος-1

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 26/04

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο και το ζώδιο της σχέση σας

Κριός: Έχετε κερδίσει τις εντυπώσεις. Αυτό που έχει σημασία είναι να κάνετε λίγη υπομονή και να περιμένετε και τις αντιδράσεις των άλλων προς εσάς.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Ιχθείς

Ταύρος: Όλα έχουν το όριο τους και εσείς τείνετε να το εξαντλήσετε. Με τον Ήλιο μέσα στον ζωδιακό σας οίκο, το μόνο βέβαιο είναι ότι θα δικαιωθείτε.
Αστρολογική εύνοια με: Τοξότης και Αιγόκερως

zodia-taro-45

 

Δίδυμοι: Κάποια στιγμή θα πρέπει να διαγράψετε από το μυαλό σας, όλα αυτά που έχουν γίνει μέσα στην σχέση σας, και να δώσετε μια ακόμη ευκαιρία.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Ταύρος

Καρκίνος: Είσαστε η εμμονή κάποιου. Αυτό είναι κάτι που θα το δείτε – θα το διαπιστώσετε μέσα στις ερχόμενες ημέρες. Ερωτικές εξομολογήσεις είναι στα καθοδόν.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Παρθένος

Λέων: Αν ψάχνετε να βρείτε τις λύσεις, για να φέρετε πιο κοντά σας, το άτομο που σας ενδιαφέρει, τότε το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να μείνετε σιωπηλοί.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Ζυγός

Παρθένος: Το ερωτικό κλίμα με τον άνθρωπο σας, έχει παγώσει και το ξέρετε. Το τι θέλετε το ξέρετε μόνο εσείς, τουλάχιστον δηλώστε το και στην άλλη πλευρά.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Σκορπιός

Ζυγός: Έχετε εδραιώσει τα αισθήματα σας, μέσα στην καρδιά του ατόμου που σας ενδιαφέρει. Σε επόμενο στάδιο, θα πρέπει να περιμένετε την δική του αντίδραση.
Αστρολογική εύνοια με: Τοξότης και Ιχθείς

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Σκορπιός: Οι προσωπικές – αισθηματικές σας ανάγκες, είναι ακάλυπτες και το ξέρετε. Αυτό είναι και κάτι που θα πρέπει να το συζητήσετε με τον άνθρωπο σας.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Αιγόκερως

Τοξότης: Όλα έχουν αρχίσει και αποκτούν νόημα, μέσα στην καινούργια σχέση που έχετε δημιουργήσει. Αυτό είναι, και κάτι που σας ευχαριστεί.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Ιχθείς

Αιγόκερως: Περνάτε πολύ άσχημα, αυτήν την εποχή. και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα πρέπει να βρείτε του τρόπους να ισορροπήσετε το μέσα σας.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Λέων

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο της Νεας Σεληνης  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Υδροχόος: Πολλά τα νέα άτομα που σας γοητεύουν. Όλα δείχνουν ότι έχουν αλλάξει μέσα σας και τώρα είστε έτοιμοι για καινούργιες ερωτικές εμπειρίες.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Ζυγός

Ιχθείς: Η θέση και η φιλοσοφία σας, δεν γίνεται αντιληπτή από τον άνθρωπο σας. Αυτό που έχει σημασία είναι εσείς να συνεχίσετε να υποστηρίζετε την πορεία σας.
Αστρολογική εύνοια με: Τοξότης και Αιγόκερως

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.