Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 27/04 Πέμπτη

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 27/04

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο και το ζώδιο της σχέση σας

Κριός: Δεν έχετε να πείτε κάτι καινούργιο στον άνθρωπο σας, που έχει δείξει εδώ και καιρό, ότι βαριέται και επιθυμεί κάτι καινούργιο στο μεταξύ σας.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Τοξότης

Ταύρος: Μην χαλάτε την εικόνα σας. Όλα έχουν την σημασία τους. Το ταίρι σας επιθυμεί να έχει κοντά του την καλύτερη δυνατή εικόνα σας.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Λέων

zodia-taro-45

 

Δίδυμοι: Είσαστε πολλά υποσχόμενοι στον άνθρωπο σας. Φροντίστε να σώσετε τις εντυπώσεις και να ολοκληρώσετε …αυτά που έχετε πει.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Αιγόκερως

Καρκίνος: Οι σκέψεις σας ταυτίζονται με του συντρόφου σας. Αυτό που θα δείτε είναι ότι, μέσα στο Μάιο, θα υπάρξει πρακτική εξέλιξη στα συναισθήματα σας.
Αστρολογική εύνοια με: Τοξότης και Ιχθείς

Λέων: Αφήστε τους τρίτους εκτός από την προσωπική σας ζωή. Δεν σας χρειάζεται η γνώμη κανενός. Όλα έχουν την δική σας σφραγίδα.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Ζυγός

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο της Νεας Σεληνης  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Παρθένος: Πολλά τα φλερτ που θα σας έρθουν μέσα στον νέο μήνα. Εσείς που έχετε μείνει πολύ καιρό μόνοι σας, πιθανόν και να βρείτε το ιδανικό σας ταίρι.
Αστρολογική εύνοια με: Ζυγός και Σκορπιός

Ζυγός: Κοιτάτε με μελαγχολία αυτά που έγιναν στο παρελθόν. Αυτό είναι κάτι που θα πρέπει άμεσα να ξεπεράσετε αν θέλετε να φέρετε και πάλι την ισορροπία στην καθημερινότητα σας.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Ιχθείς

Σκορπιός: Το ταίρι σας, σας ζηλεύει σε απίστευτο βαθμό. Αν τελικά αυτό σας ενοχλεί, μπορείτε πια και διακριτικά να κάνετε τις σχετικές σας παρατηρήσεις.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Παρθένος

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Τοξότης: Όλα έχουν ένα όριο και εσείς αυτό το έχετε ξεπεράσει με την υπομονή, σε όλα αυτά τα παράλογα που κάνει και λέει ο άνθρωπος σας.
Αστρολογική εύνοια με: Παρθένος και Αιγόκερως

Αιγόκερως: Το πώς σας βλέπει ο καθένας, δεν θα πρέπει να σας αφορά. Εσείς εστιάστε μόνο σε αυτούς που πραγματικά σας ενδιαφέρουν.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Καρκίνος

Υδροχόος: Έχετε μπλεχτεί για ακόμη μια φορά. Δεν ξέρετε ποιον θέλει η καρδιά σας. Σκεφτείτε πιο λογικά και δώσετε χρόνο στον εαυτό σας.
Αστρολογική εύνοια με: Παρθένος και Ζυγός

Ιχθείς: Κάποιος σας έχει πει ανακρίβειες για το παρελθόν του. Πολλά είναι αυτά που μέσα στο ερχόμενο Σ/Κ, θα έχετε μάθει. Δείξτε ανωτερότητα.
Αστρολογική εύνοια με: Σκορπιός και Τοξότης

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.