Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 01/05 Δευτέρα

SONY DSC

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 01/05

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο και το ζώδιο της σχέση σας

Κριός: Όλα αυτά που έχετε περάσει το τελευταίο χρονικό διάστημα, σας έχουν κουράσει και το μόνο που χρειάζεστε είναι ηρεμία και αισθηματική χαλαρότητα.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Ιχθείς

Ταύρος: Εσείς είστε με τόσους πλανήτες υπέρ σας, αυτό το διάστημα άρα δεν έχετε απολύτως καμία δικαιολογία για να είστε μαζεμένοι και κατσουφιασμένοι.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Λέων

zodia-taro-45

 

Δίδυμοι: Τα ερωτικά λόγια που έχετε ακούσει, δεν είναι αυτό που θέλετε. Τα έχετε ξανακούσει. Το μόνο που ζητάτε πια είναι να δείτε και τις πράξεις.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Ζυγός

Καρκίνος: Κάποια πράματα, μέσα στην σχέση σας, σας ενοχλούν πολύ αλλά ακόμη δεν τα λέτε για να μην στεναχωρηθεί η άλλη πλευρά. Λάθος στάση.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Αιγόκερως

Λέων: Οι σκέψεις σας είναι ακόμη κολλημένες στο παρελθόν. Αυτό όμως είναι και κάτι που συμβαίνει και στην άλλη πλευρά. Ο Μάιος θα σας έχει πολλές εκπλήξεις.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Παρθένος

Παρθένος: Αισθάνεστε ότι πιέζεστε να παίζεται έναν ρόλο, μέσα στην σχέση σας. Αυτό είναι λάθος και θα πρέπει να είστε μόνο ο εαυτός σας.
Αστρολογική εύνοια με: Σκορπιός και Τοξότης

Ζυγός: Είσαστε μέσα σε μια καλή διάθεση. Αυτό θα πολλαπλασιαστεί μέσα στην νέα εβδομάδα, καθώς χρήμα και ένας νέος έρωτας πλησιάζουν.
Αστρολογική εύνοια με: Τοξότης και Ιχθείς

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Σκορπιός: Όλα αυτά που είχατε συζητήσει με τον άνθρωπο σας, από τις επόμενες ημέρες, θα αρχίσουν να γίνονται πια πραγματικότητα.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Σκορπιός

Τοξότης: Δεν είστε και στα καλύτερα σας, και η σχέση που διατηρείτε …δεν σας δίνει αυτά που ζητάτε. Έχει έρθει η ώρα να μιλήσετε πιο ανοιχτά.
Αστρολογική εύνοια με: Σκορπιός και Αιγόκερως

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Αιγόκερως: Ένας νέος έρωτας σας ταξιδεύει. Αυτό που έχει σημασία, είναι να δώσετε τον εαυτό και την ενέργεια σας, με το μέτρο… αυτή τη φορά.
Αστρολογική εύνοια με: Αιγόκερως και Ιχθείς

Υδροχόος: Μην επιμένετε να γίνουν αλλαγές, μέσα στην σχέση σας, και ειδικά τώρα, που ο σύντροφος σας, έχει τρίτα προβλήματα για να λύσει.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Ταύρος

Ιχθείς: Οι σκέψεις και τα συναισθήματα του ατόμου που αγαπάτε, ακόμη δεν σας έχουν πείσει για αυτά που επιθυμείτε να δείτε.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Παρθένος

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.