Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 07/05 Κυριακή

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 07/05

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο και το ζώδιο της σχέση σας

Κριός: Ξεχάστε λοιπόν όλα αυτά, που έχουν γίνει στο παρελθόν. Μπορείτε αυτήν την εποχή να κάνετε, μια πιο αναλυτική συζήτηση με τον άνθρωπο σας, για το μέλλον.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Λέων

Ταύρος: Η σκέψη κάποιου σας κυκλώνει. Αυτό είναι και κάτι, που θα το δείτε να σας πλησιάζει, υπό την μορφή διπλωματικών επικοινωνιών.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Ιχθείς

zodia-taro-45

 

Δίδυμοι: Εσείς μπορείτε να κάνετε τα δύσκολα εύκολα. Αν υπάρχει κάποια ένταση στο μεταξύ σας, καλύτερα μιλήσετε και προτείνετε τις λύσεις σας.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Παρθένος

Καρκίνος: Μπορείτε και καλύτερα. Να περιμένετε μετά την πανσέληνο τις εξελίξεις που θα σας χαροποιήσουν. Από αφορά τα οικονομικά – εργασιακά σας.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Παρθένος

Λέων: Αδειάστε το μυαλό σας από όλα αυτά που συντελέστηκαν στο παρελθόν. Δεν θα τα ξαναβρείτε στο παρόν σας. Τα καλύτερα σας έρχονται.
Αστρολογική εύνοια με: Ζυγός και Αιγόκερως

Παρθένος: Εσείς και τα οικονομικά σας δεδομένα, έχουν πάρει διαζύγιο. Αφήστε τους μεγάλους έρωτες, και ψάξτε παραπάνω τα θέματα εργασίας.
Αστρολογική εύνοια με: Τοξότης και Ιχθείς

Ζυγός: Τα σχέδια που έχετε για τον άνθρωπο σας, τον έχουν απλά χαροποιήσει. Θα σας ανταποδώσει την αγάπη του με τον ίδιο τρόπο.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Ταύρος

taro-oroskopio-54

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Σκορπιός: Οι βάσεις του δεσμού σας, είναι ισχυρές. Μέσα στο Καλοκαίρι η πλειοψηφία του ζωδίου, θα περάσει σε μια πιο μόνιμη – νόμιμη κατάσταση.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Λέων

Τοξότης: Είναι σημαντικό να ξεφύγετε από την σκέψη του παρελθόντος, που δεν σας προσφέρει τελικά τίποτα. Τα καλύτερα πλησιάζουν μετά την πανσέληνο.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Ζυγός

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Αιγόκερως: Η καλή σας η διάθεση και η θετική σας ενέργεια, θα έλξουν κάποιον καινούργιο άνθρωπο στην ζωή σας, που μπορεί να γίνει ο μόνιμος σύντροφος.
Αστρολογική εύνοια με: Ζυγός και Σκορπιός

Υδροχόος: Έχετε καταπιαστεί, με την εργασία και την κοινωνική σας ζωή. Αυτό όμως ίσως και να έχει αδικήσει τον άνθρωπο σας, που σας αναζητεί.
Αστρολογική εύνοια με: Τοξότης και Αιγόκερως

Ιχθείς: Τα άστρα σας έχουν ανάψει το πράσινο φως για να περάσετε με τον άνθρωπο σας, πλέον σε ένα πιο δεσμευτικό στάδιο. Τολμήστε το.
Αστρολογική εύνοια με: Αιγόκερως και Ιχθείς

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.