Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 11/05 Πέμπτη

gynaika-zygos-rantevoy-antras-krios

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 11/05

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο και το ζώδιο της σχέση σας

Κριός: Εσείς ξέρετε καλύτερα τι πρέπει να κάνετε, με το παρελθόν σας. Ωστόσο, μην πιέσετε κανέναν και σίγουρα μην δείχνετε δεδομένοι.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Τοξότης

Ταύρος: Είναι μια εποχή που όλα περιστρέφονται γύρω από την εργασία και τα οικονομικά σας. Όλα τα άλλα… τα αισθηματικά μπορούν να περιμένουν.
Αστρολογική εύνοια με: Παρθένος και Αιγόκερως

zodia-taro-45

 

Δίδυμοι: Κάποιος σας φωνάζει, ότι σας αγαπά. Το έχετε ακούσει, τον θέλετε αλλά δεν κάνετε κάτι. Αυτό είναι και κάτι που εκφράζει την περιπλοκότητα του ζωδίου σας.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Ταύρος

Καρκίνος: Το μυαλό σας έχει πολλά μέτωπα που καλείτε αυτήν την χρονική περίοδο, να αντιμετωπίσει. Ξεκινήστε από τις ερωτικές εκκρεμότητες του παρελθόντος.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Ζυγός

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Λέων: Πολλές και ενδιαφέρουσες, οι προτάσεις που θα σας κάνει ο άνθρωπος σας. Πάντως, τα άστρα υποστηρίζουν ένωση και δέσμευση μόνιμη.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Παρθένος

Παρθένος: Με την Αφροδίτη να κλείνει το μάτι στον Ερμή, εσείς θα γίνετε ερωτικές πόλος έλξης, για έναν καινούργιο έρωτα που σίγουρα θα σας τραβήξει το ενδιαφέρον.
Αστρολογική εύνοια με: Ζυγός και Σκορπιός

Ζυγός: Μην αντιστέκεστε σε αυτό που λέει η καρδιά σας. Ίσως και να έχει κάνει μια σωστή επιλογή. Εκφραστείτε λοιπόν και πάρτε τις αποφάσεις σας.
Αστρολογική εύνοια με: Αιγόκερως και Ιχθείς

Σκορπιός: Πολλά τα νέα που θα σας έρθουν μέσα από τρίτα στόματα, για κάποια παλιά σας ερωτική ιστορία που επιθυμεί, να σας ξαναπλησιάσει.
Αστρολογική εύνοια με: Παρθένος και Ζυγός

Τοξότης: Πολλές οι ιστορίες που τρέχουν στην καθημερινότητα σας. Αυτό είναι και κάτι που σας δίνει σίγουρα και περισσότερες επιλογές.
Αστρολογική εύνοια με: Σκορπιός και Ιχθείς

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο Πανσεληνου 11/05  αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Αιγόκερως: Ακούστε αυτά που σας λέει και σας προτείνει ο άνθρωπος σας, και μετά πάρτε την τελική σας απόφαση. Τα άστρα σας δίνουν πολλές ευκαιρίες.
Αστρολογική εύνοια με: Παρθένος και Αιγόκερως

Υδροχόος : Μην ζητάτε συγχώρεση και χρόνο εσείς. Αυτά που είχατε να πείτε και να δείξετε τα έχετε ήδη προσφέρει. Σειρά τώρα των άλλων.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Καρκίνος

Ιχθείς: Εσείς και οι τεράστιες σας προσπάθειες, θα πείσετε τον άνθρωπο που έχετε μέσα στην καρδιά σας, να έρθει κοντά και να κάνετε μια νέα αρχή.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Παρθένος

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.