Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 13/05 Σάββατο

sxeseis-desmeysi

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 13/05

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο και το ζώδιο της σχέση σας

Κριός: Η λογική σας έχει έρθει σε κόντρα με το συναίσθημα σας. Συνήθως έτσι γίνεται στο ζώδιο σας. Αυτήν την φορά κάντε κάτι καλύτερο για εσάς και τα συμφέροντα σας.
Αστρολογική εύνοια με: Παρθένος και Ιχθείς

Ταύρος: Δεν θα χρειαστεί να περιμένετε για πολύ ακόμη. Το άτομο που μέχρι τώρα σας απέφευγε, τώρα σας πλησιάζει και σας κάνει την ερωτική του επίθεση.
Αστρολογική εύνοια με: Ζυγός και Σκορπιός

zodia-taro-45

 

Δίδυμοι: Από την ερχόμενη εβδομάδα, θα έχετε περαιτέρω εξελίξεις με τον άνθρωπο σας. Πολλά από τα δικά του προβλήματα, τείνουν να λυθούν.
Αστρολογική εύνοια με: Παρθένος και Τοξότης

Καρκίνος: Οι θεωρίες που έχουν περικυκλώσει το μυαλό σας, ίσως και να μην είναι αληθείς. Καλύτερα ρωτήστε τον άνθρωπο σας, για όλα αυτά που σας απασχολούν.
Αστρολογική εύνοια με: Τοξότης και Αιγόκερως

Λέων: Έχετε ζητήσει και έχετε ευχηθεί άλλα τόσα, στο σύμπαν. Από τις 21/05 και μετά, η εποχή των Διδύμων θα σας τα δώσει απλόχερα και μόνιμα.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Ταύρος

Παρθένος: Κάποιος παλιός σας έρωτας, θα επανέλθει και θα σας ζητήσει να είστε και πάλι μαζί. Σκεφτείτε, και να είστε ήδη σε νέα σχέση, μην κάνετε κάποιον παρορμητισμό.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Ζυγός

Ζυγός: Αν δεν έχετε υπομονή, τότε το μόνο βέβαιο είναι ότι δεν θα καταφέρετε να πείσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει να σας κοιτάξει πιο ερωτικά.
Αστρολογική εύνοια με: Σκορπιός και Αιγόκερως

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Σκορπιός: Οι φίλοι και οι γνωστοί σας είναι κοντά σας και σας τροφοδοτούν με αγάπη και υποστήριξη, σε όλα αυτά που επιθυμείτε.
Αστρολογική εύνοια με: Αιγόκερως και Ιχθείς

Τοξότης: Μπερδεμένη είναι η καρδιά σας, με όλα αυτά που έχουν προκύψει. Παλιοί και νέοι έρωτες, σας πολιορκούν και σας ζητούν την αποκλειστικότητα σας.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Σκορπιός

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Αιγόκερως: Είσαστε λοιπόν υπερβολικοί, με τα λεγόμενα σας. Το ταίρι σας, έχει στεναχωρηθεί με όλα αυτά που συμβαίνουν στην σχέση σας, που έχει κουραστεί από την πολυκαιρία.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Ζυγός

Υδροχόος: Έχετε χτίσει δυνατά συναισθήματα, μέσα στην καρδιά του ατόμου, που σας ενδιαφέρει, και αυτό θα το δείτε πρακτικά και άμεσα.
Αστρολογική εύνοια με: Παρθένος και Ζυγός

Ιχθείς: Είναι μια περίοδος, που σας δίνει όλα αυτά που ζητήσατε. Χρήμα, οικονομική άνεση, λύσεις αλλά και έναν δυνατό έρωτα να σας κατακτήσει.
Αστρολογική εύνοια με: Σκορπιός και Ιχθείς

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.