Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 16/05 Τρίτη

erwtikes-4414

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 16/05

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο και το ζώδιο της σχέση σας

Κριός: Τα λόγια δεν δεσμεύσουν τελικά κανέναν. Όποιος σας θέλει, πραγματικά θα πρέπει να σας κάνει και τις προτάσεις, που θα σας συνοδεύονται από πράξεις.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Ιχθείς

Ταύρος: Μια ανάσα πριν να φύγει ο Ήλιος από τον ζωδιακό σας οίκο. Αυτό που έχει σημασία, είναι να σκεφτείτε άμεσα, πως επιθυμείτε να σας βρει το Καλοκαίρι.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Λέων

zodia-taro-45

 

Δίδυμοι: Είσαστε έτοιμοι να υποδεχτείτε αλλαγές?! Νέος έρωτας έρχεται στην ζωή σας. Μια μερίδα του ζωδίου σας, θα έχει ειδήσεις από το παρελθόν.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Παρθένος

Καρκίνος: Δεν χρειάζεται να είσαστε τόσο πιεστικοί και εμμονικοί, με τις αισθηματικές σας σχέσεις. Αφήστε τους άλλους, να σας δώσουν αυτό που έχουν.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Ιχθείς

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Λέων: Είσαστε μέσα σε σταυροδρόμια αισθημάτων. Από την το παρελθόν, που σας θέλουν πίσω, και από την άλλη το παρόν που σα τάζει πολλά.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Ζυγός

Παρθένος: Με τα αστρολογικά της εβδομάδας, να σας δίνουν όλα αυτά, που ζητάτε, να είσαστε προετοιμασμένοι για νέους έρωτες και παλιές αγάπες να σας κυκλώνουν.
Αστρολογική εύνοια με: Σκορπιός και Αιγόκερως

Ζυγός: Οι ανατροπές που υπάρχουν αυτές τις ημέρες, μέσα στον δεσμό σας. Ο σύντροφος σας έχει την ανάγκη να σας εξομολογηθεί κάτι που δεν το ξέρετε.
Αστρολογική εύνοια με: Τοξότης και Ιχθείς

zwdia - love

 

Σκορπιός: Αυτά που έχετε πει – προτείνει στον άνθρωπο σας, θα πρέπει να τα κάνετε και πραγματικότητα. Αυτό θα σας φέρει και πιο γρήγορα σε δέσμευση.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Λέων

Τοξότης: Μην επιμένετε να πάρετε από τον άνθρωπο σας, τις απαντήσεις που θέλετε στο εδώ και τώρα. Ίσως να μην είναι έτοιμος για κάτι περισσότερο.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Ιχθείς

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65

Αιγόκερως: Μην πείτε κάτι ακόμη. Υπάρχουν πολλές και καλές εξελίξεις μέσα στον δεσμό σας που θα τις ενεργοποιήσει σύντομα ο άνθρωπος σας.
Αστρολογική εύνοια με: Αιγόκερως και Ιχθείς

Υδροχόος: Δεν έχετε και πάρα πολύ χρόνο, και μέχρι να λήξει ο Μάιος. Ο άνθρωπος σας, θέλει κάποιες περαιτέρω δεσμεύσεις από εσάς.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Λέων

Ιχθείς: Έχετε ρίξει το βάρος της καθημερινότητας σας, στα εργασιακά σας. Αυτό ίσως και να έχει αδικήσει τον άνθρωπο σας, που ζηλεύει πολύ.
Αστρολογική εύνοια με: Παρθένος και Ζυγός

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.