Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 18/05 Πέμπτη

77666665

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 18/05

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο και το ζώδιο της σχέση σας

Κριός: Αυτά που λέτε στον άνθρωπο σας, τα έχει ακούσει όλα με μεγάλη προσοχή. Μέσα στις ερχόμενες ημέρες, θα έχετε και τις δράσεις από την πλευρά του.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Ιχθείς

Ταύρος: Δεν είστε μόνοι. Μπορεί αυτήν την εποχή να μην υπάρχει κάποιος σύντροφος στην ζωή σας, αλλά το μόνο βέβαιο είναι ότι έχετε πολλούς φίλους.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Λέων

zodia-taro-45

 

Δίδυμοι: Με την μοναξιά τα έχετε καλά. Ωστόσο, από την νέα που ο Ήλιος, θα σταθεί πάνω στο ζώδιο σας, εσείς θα βρείτε το ταίρι των ονείρων σας.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Παρθένος

Καρκίνος: Μην τσακώνεστε συνεχώς, με τον άνθρωπο σας. Δεν έχει νόημα. Αφήστε τις καταστάσεις, να καταλαγιάσουν και μετά μιλήστε με επιχειρήματα.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Ιχθείς

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Λέων: Το ζώδιο σας είναι κάτω από μεγάλη αστρολογική εύνοια. Αυτό σας κάνει και αισθάνεστε πολύ πιο γοητευτικοί. Τα καλύτερα σας έρχονται.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Ζυγός

Παρθένος: Είσαστε απόλυτα επηρεασμένοι από όλα αυτά που έχουν γίνει στο παρελθόν. Μέσα σε αυτόν τον μήνα, θα το ξεμπερδέψετε μόνιμα.
Αστρολογική εύνοια με: Σκορπιός και Αιγόκερως

Ζυγός: Με το ζόρι δεν γίνεται τίποτα. Ο άνθρωπος σας, έχει πολλά προσωπικά προβλήματα, και δεν μπορεί αυτήν την εποχή να σας δώσει το 100% του.
Αστρολογική εύνοια με: Τοξότης και Ιχθείς

zwdia - love

Σκορπιός: Το μυαλό και η καρδιά σας είναι πάνω σε διαφορετικούς δρόμους. Δώστε χρόνο και χώρο στον εαυτό σας, για να πάρετε άμεσα τις καθοριστικές σας αποφάσεις.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Λέων

Τοξότης: Ο άνθρωπος σας έχει κάποιες εκπλήξεις για εσάς, που επιθυμεί άμεσα να σας τις ανακοινώσει. Κάποια δέσμευση επιθυμεί να συμβεί στο μεταξύ σας.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Ιχθείς

Διαβαστε αναλυτικα το Καρμικο ωροσκοπιο δεσμων σεληνης για καθε ζωδιο 

ζωδια φωτιας  ζωδια γης  ζωδια νερου  ζωδια αερα

Αιγόκερως: Υπάρχει μια αναστάτωση στην καρδιά σας. Αυτό που έχει σημασία, είναι να μην χάσετε και πάλι τον έλεγχο και να πέσετε στην θλίψη.
Αστρολογική εύνοια με: Αιγόκερως και Ιχθείς

Υδροχόος: Είσαστε μέσα σε πολλές και ενδιαφέρουσες προτάσεις. Αν είστε μόνοι επιλέξτε λοιπόν, το άτομο που είναι πιο ταιριαστό στις δικές σας προδιαγραφές.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Λέων

Ιχθείς: Μην κοιτάτε μόνο αυτά που έχουν γίνει… αλλά και αυτά που υπάρχουν στο τώρα σας. Μέσα σε όλα αυτά ένας νέος έρωτας που θα σας πολιορκήσει.
Αστρολογική εύνοια με: Παρθένος και Ζυγός

zwdia

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.