Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 22/05 Δευτέρα

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 22/05

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο και το ζώδιο της σχέση σας

Κριός: Οι σκέψεις σας, έχουν γύρει προς την πλευρά του παρελθόντος. Αυτό θα σας οδηγήσει το επόμενο διάστημα, να κάνετε και τις επικοινωνιακές σας κινήσεις.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Ιχθείς

Ταύρος: Η δική σας λογική και δράσεις, αντιλαμβάνεστε ότι δεν ταιριάζει καθόλου σε αυτήν του συντρόφου σας. Μιλήστε και μηδενίστε τις αποστάσεις.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Λέων

zodia-taro-45

 

Δίδυμοι: Σήμερα και αύριο, έχετε την εύνοια των άστρων για να μπορέσετε να κάνετε όλα αυτά που επιθυμείτε, σε αισθηματικές και οικονομικές σας υποθέσεις.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Παρθένος

Καρκίνος: Οι δρόμοι είναι ανοιχτοί. Το ταίρι σας έχει πια επιστρέψει. Αυτό που απομένει, είναι να οργανώσετε τα σχέδια για το Καλοκαίρι αυτό.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Ιχθείς

Λέων: Αφεθείτε στα καλά που σας προσφέρει, το ταίρι σας. Μέχρι να λήξει ο μήνας, του Μάιου, εσείς θα έχετε ακούσει πολλές και ενδιαφέρουσες προτάσεις.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Ζυγός

Παρθένος: Οι μοναχικές ημέρες, που περνάτε θα σβήσουν. Νέος έρωτας έρχεται και σας δίνει όλα αυτά που κατά καιρούς έχετε ζητήσει στις ευχές σας.
Αστρολογική εύνοια με: Σκορπιός και Αιγόκερως

Ζυγός: Τα άστρα είναι ευνοϊκά άρα και εσείς πρέπει να ενεργοποιηθείτε και να φέρετε εις πέρας, όλα αυτά που τόσο καιρό έχετε αμελήσει.
Αστρολογική εύνοια με: Τοξότης και Ιχθείς

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Σκορπιός: Το συντροφικό σας ταίρι, έχει κάποια μικρά παράπονα από εσάς, και επιθυμεί μέσα στις επόμενες ημέρες, να σας τα εκφράσει.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Λέων

Τοξότης: Τις λύσεις τις έχετε μέσα στα χέρια σας. Το χρήμα και η οικονομική σταθερότητα, υπάρχουν και καλείστε να λύσετε τα προβλήματα, πια μέσα στην σχέση σας.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Ιχθείς

Αιγόκερως: Αυτά που σας λένε οι τρίτοι, δεν θα πρέπει να τα ακούτε. Όσα ξέρετε εσείς, για τον άνθρωπο σας, δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος.
Αστρολογική εύνοια με: Αιγόκερως και Ιχθείς

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Υδροχόος: Μην δέχεστε εύκολα, αυτά που σας λέει ο άνθρωπος που είστε μαζί. Έχετε άποψη. Η ταύτιση μόνο σε ανία και αδιαφορία θα οδηγήσει.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Λέων

Ιχθείς: Είναι πολλά τα φιλόδοξα σχέδια σας. Αυτό έχει να κάνει και με εκείνη την ιδιαίτερη επανασύνδεση που προσπαθείτε τόσο καιρό.
Αστρολογική εύνοια με: Παρθένος και Ζυγός

zwdia

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.