Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 23/05 Τρίτη

zwdia-erwtikes-imeres-evdomadas-20261014

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 23/05

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο και το ζώδιο της σχέση σας

Κριός: Σίγουρα έχετε θυμό με την αδικία που έχει συντελεστεί μέσα στην σχέση σας. Ίσως κάποιες μέρες απομόνωσης και χαλαρότητας να σας βοηθήσουν.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Ιχθείς

Ταύρος: Αδειάστε αυτά που έχετε μέσα στο μυαλό σας για το παρελθόν. Δεν εξυπηρετούν κανέναν σκοπό. Ανοίξτε τα μάτια σας, στα καλά που σας πλησιάζουν.
Αστρολογική εύνοια με: Αιγόκερως και Ιχθείς

zodia-taro-45

 

Δίδυμοι: Μέτρια είναι η αισθηματική σας κατάσταση. Αυτό είναι και ένα δείκτης που σας κάνει να μπείτε σε πιο βαθιές σκέψεις, για το μέλλον σας.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Λέων

Καρκίνος: Η διάρκεια της σχέσης που έχετε, σας κάνει και αισθάνεστε, ασφαλείς, για να περάσετε μέσα στους Καλοκαιρινές μήνες σε μια πιο επίσημη δέσμευση.
Αστρολογική εύνοια με: Παρθένος και Ζυγός

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Λέων: Το κυνήγι της αγάπης, δεν έχει να κάνει με τα χαρακτηριστικά του ζωδίου σας. Όποιος είναι τολμηρός, θα σας ψάξει και θα σας βρει.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Ιχθείς

Παρθένος: Αφήστε λοιπόν και λίγο χρόνο και χώρο στον άνθρωπο σας, για να κάνει και αυτός κάποια δικά του, προσωπικά πράματα που τον ευχαριστούν.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Λέων

Ζυγός: Η λογική σας σπρώχνει προς την μοναξιά, αλλά η καρδιά, έχει άλλες διαθέσεις. Όπως και να είναι τα πράματα, αποφασίστε με κίνητρο το δικό σας συμφέρον.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Παρθένος

zwdia - love

Σκορπιός: Μην σκοτίζετε λοιπόν το μυαλό σας, με όλα αυτά που έχουν γίνει στο παρελθόν. Όλα έχουν τον σκοπό τους. Επίσης, άμεσα κάποιος θα σας ψάξει.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Ιχθείς

Τοξότης: Υπάρχει κάποιος από τα φιλικά σας περιβάλλοντα, που είναι πολύ ερωτευμένος με το άτομο σας, και επιθυμεί να σας γνωρίσει καλύτερα.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Ζυγός

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Αιγόκερως: Αντιμετωπίζετε τον άνθρωπο σας, με έναν τρόπο, που τον έχει κάνει να σας αγαπάει πολύ περισσότερο. Δεσμεύσεις σας πλησιάζουν.
Αστρολογική εύνοια με: Σκορπιός και Αιγόκερως

Υδροχόος: Σπάστε την σιωπή και μην προσποιείστε. Δεν έχει νόημα, απλά να προσπαθείτε να κάνετε τους άλλους ευτυχείς και όχι τον εαυτό σας.
Αστρολογική εύνοια με: Τοξότης και Ιχθείς

Ιχθείς: Τα θετικά οικονομικά και η σταθερότητα, από το ερχόμενο διάστημα θα σας κάνουν να περάσετε και την αισθηματική σας ζωή, σε κάτι πιο επίσημο.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Λέων

zwdia-zodia-astrologia-65

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.