Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 24/05 Τετάρτη

99d590726b7e6a793dd929b90ced1d96_XL

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 24/05

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο και το ζώδιο της σχέση σας

Κριός: Λόγια που πληγώνουν, έχετε ανταλλάξει με τον άνθρωπο σας, και αυτό έχει προκαλέσει μια παγωμάρα, αυτές τις τελευταίες ημέρες. Κάντε κάτι για να το διορθώσετε.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Ιχθείς

Ταύρος: Αυτήν την περίοδο, και για τους δικούς σας λόγους, είσαστε απλά ασυμβίβαστοι. Όλα σας φταίνε. Ίσως και η προσωπική σας ζωή, να χρειάζεται βασικές αλλαγές.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Λέων

zodia-taro-45

 

Δίδυμοι: Είναι μια μεταβατική εποχή που θα σας δώσει πολλές ευκαιρίες. Αυτό συμπεριλαμβάνει τυχερό χρήμα, νέες κατακτήσεις και άπειρες ευκαιρίες.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Παρθένος

Καρκίνος: Όλα αυτά που έχουν συμβεί στο παρελθόν σας, σίγουρα σας προβληματίζουν. Καλείστε λοιπόν, να μην κάνετε άλλες λάθος επιλογές.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Ιχθείς

Λέων: Στηριχτείτε μόνο στις δικές σας δυνάμεις. Αυτό είναι και κάτι που θα σας δώσει και την καλή ψυχολογία, για να ξεπεράσετε τα παλιά…!
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Ζυγός

Παρθένος: Με το ταίρι σας, να σας υποστηρίζει σε όλα σας τα βήματα, εσείς μπορείτε να λύστε όλα αυτά που σας απασχολούν, και να συνεχίσετε μαζί.
Αστρολογική εύνοια με: Σκορπιός και Αιγόκερως

Ζυγός: Το Καλοκαίρι, είναι προ των πυλών, και αυτό σας κάνει να ενεργοποιηθείτε, και να ξεκαθαρίσετε επιτέλους, όλα αυτά που σας ενοχλούν.
Αστρολογική εύνοια με: Τοξότης και Ιχθείς

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Σκορπιός: Οι σκέψεις σας, η καρδιά σας, είναι γύρω από κάποιον παλιό σας έρωτα, που ακόμη σας στοιχειώνει. Αυτό είναι και κάτι που θα πρέπει, να το τιθασεύσετε.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Λέων

Τοξότης: Το συντροφικό σας έτερο, έχει κάποια μικρά και μεγαλύτερα παράπονα από εσάς. Αυτό που συμβαίνει, είναι ότι κάποιος… αδικείται.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Ιχθείς

Αιγόκερως: Δεχτείτε να ακούσετε τι σας λέει ο άνθρωπος σας. Ίσως και μέσα από αυτό, να καταφέρετε, να ξεπεράσετε τις προβληματικές σας καταστάσεις.
Αστρολογική εύνοια με: Αιγόκερως και Ιχθείς

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Υδροχόος: Είναι λάθος να κατηγορείτε τον εαυτό σας, για τα λάθη που σας έχουν αφήσει αυτήν την εποχή, μόνο σας. Σίγουρα κάτι βαραίνει και την άλλη πλευρά.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Λέων

Ιχθείς: Οι λεκτικές κόντρες, που έχετε με τον άνθρωπο σας, δεν έχουν κάποιο όφελος τελικά. Προβείτε άμεσα σε διορθωτικές κινήσεις.
Αστρολογική εύνοια με: Παρθένος και Ζυγός

zwdia

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.