Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 26/06 Δευτέρα

erwtikes-provlepseis-kyriaki-11-5

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 26/06

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο και το ζώδιο της σχέση σας

Κριός: Οι σκέψεις και οι πράξεις σας, έχουν βαρύτητα πάνω στην σχέση σας, και αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό που κάνει τον άνθρωπο σας, να σας αγαπάει περισσότερο.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Ιχθείς

 

Ταύρος: Μην λέτε και μην τάζετε πράματα που δεν σας ταιριάζουν ή σε απώτερους χρόνους, δεν θα μπορέσετε να τα κάνετε στην πράξη.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Λέων

zodia-taro-45

Δίδυμοι: Από εσάς τελικά περιμένει ο άνθρωπος σας, για να βγάλει τα προγράμματα για το Καλοκαίρι σας. Επισπεύστε την καθημερινότητα σας.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Ιχθείς

zwdia-66

Καρκίνος: Κάποιες φορές η συνεννόηση είναι δύσκολη, μέσα στην σχέση σας. Αυτό είναι και κάτι που πιθανόν και να ξεκινάει από εσάς.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Ζυγός

Λέων: Ένας κούκος δεν φέρνει την Άνοιξη. Εσείς θα πρέπει να περιμένετε, να πατήσετε καλύτερα οικονομικά και μετά να σκεφτείτε γάμους…. και οικογένεια.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Παρθένος

Παρθένος: Όλα τα αρνητικά σενάρια, περνάνε από το μυαλό σας. Αυτό είναι και το χειρότερο. Καλύτερα θα ήταν να ρωτήστε ευθέως τον άνθρωπο σας.
Αστρολογική εύνοια με: Σκορπιός και Αιγόκερως

Ζυγός: Υπάρχουν ακόμη κάποια μυστικά που επιθυμείτε, να μάθετε για την πρώην ζωή του συντρόφου σας. Ίσως και να έχει έρθει η ώρα να μιλήσετε πιο ανοιχτά.
Αστρολογική εύνοια με: Τοξότης και Ιχθείς

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Σκορπιός: Φροντίστε από τώρα, τα οικονομικά σας, αν θέλετε να πάτε ποιοτικές διακοπές. Κάτι ανάλογο σίγουρα σκέφτεται και ο άνθρωπος σας.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Λέων

Τοξότης: Είσαστε περικυκλωμένοι από καλούς φίλους, που σας έχουν δείξει με πολλούς τρόπους την αγάπη τους. Οι μεγάλοι έρωτες, ας περιμένουν.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Ιχθείς

Αιγόκερως: Εσείς, κάτι – κάποιον περιμένετε. Λίγη υπομονή. Μέσα στις πρώτες ημέρες, του Ιουλίου, θα έχετε και τις σχετικές ερωτικές εξομολογήσεις.
Αστρολογική εύνοια με: Αιγόκερως και Ιχθείς

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο Νεας Σεληνης αναλυτικα  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65

Υδροχόος: Δείξτε το διπλωματικό σας ταλέντο και μην είστε ακραίοι στον λόγο σας. Ίσως κάποια πράματα, κάποιες καταστάσεις, να θέλουν τον χρόνο τους.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Λέων

Ιχθείς: Μην αφήνετε τους άλλους, να σας τρώνε τον χρόνο σας. Αν τελικά κάποιος δεν σας ταιριάζει, μείνετε μόνοι και με τις καλές σας παρέες.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Τοξότης

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον