Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 27/06 Τρίτη

xwrismos-mathima

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 27/06

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο και το ζώδιο της σχέση σας

Κριός: Το καλύτερο που έχετε να κάνετε, είναι να μην μιλήσετε αυτήν την εποχή, για τα θέματα που απασχολούν την σχέση σας. Περιμένετε από τον νέο μήνα.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Ιχθείς

Ταύρος: Δεν υπάρχουν αλλαγές στα αισθήματα και στα σχέδια του ανθρώπου σας, για εσάς τους δύο. Απλά κάποιες μικρές καθυστερήσεις.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Λέων

zodia-taro-45

 

Δίδυμοι: Όλα αυτά που σκέφτεστε έχουν και ένα όριο. Μην ταλαιπωρείτε τον άνθρωπο σας, με υποθέσεις κλεισμένες από το παρελθόν.
Αστρολογική εύνοια με: Αιγόκερως και Ιχθείς

Καρκίνος: Όλα είναι καλά και το αισθάνεστε. Βλέπετε και εσείς οι ίδιοι, ότι τα πράματα μέσα στον δεσμό σας, κινούνται με τους ρυθμούς που εσείς επιθυμείτε.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Ζυγός

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Λέων: Δεν υπάρχει κανένας λόγος…. για να παρακαλάτε και να ζητάτε την αγάπη κάποιου. Όποιος σας θέλει πραγματικά, θα έρθει από μόνος του σε εσάς.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Ιχθείς

Παρθένος: Κάθε άνθρωπος έχει τις δικές τους προσεγγίσεις, στην αγάπη. Αφήστε λοιπόν, τις καινούργιες γνωριμίες να σας δείξουν τι έχουν για εσάς.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Ιχθείς

Ζυγός: Δεν έχετε και τόσο καθαρή εικόνα, για την προσωπική ζωή, του ατόμου που σας ενδιαφέρει. Ίσως και να πρέπει να ξεκινήσετε τις ερωτήσεις.
Αστρολογική εύνοια με: Τοξότης και Ιχθείς

Σκορπιός: Δεν σας χρειάζονται τα σχόλια και οι συμβουλές από κανέναν. Εσείς είστε αυτοί, που ξέρετε καλύτερα, τι πρέπει να διορθώσετε μέσα στην σχέση σας.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Λέων

Τοξότης: Υπάρχουν κάποια ακόμη ενεργά συναισθήματα μέσα σας, για μια παλιά σας αγάπη. Ίσως και από την άλλη πλευρά να ισχύει κάτι ανάλογο.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Λέων

Αιγόκερως: Όλος ο Ιούλιος, έχει πολλές ευκαιρίες, που θα σας κάνουν να αισθανθείτε τελικά δικαιωμένοι, με την αισθηματική επιλογή που έχετε κάνει.
Αστρολογική εύνοια με: Σκορπιός και Αιγόκερως

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

Υδροχόος: Η ανάγκη που εκφράζει ο άνθρωπος σας για περισσότερη αγάπη, ίσως και να έχει ένα δίκιο. Ίσως και να έχει έρθει η ώρα για αποφάσεις.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Παρθένος

Ιχθείς: Μπορείτε να πάρετε μια ανάσα, ανάμεσα σε δύο σχέσεις. Το να μείνετε και λίγο μόνοι, ίσως και να σας κάνει καλό στην ισορροπία σας.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Τοξότης

zwdia

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.