Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 07/07 Παρασκευή

pws-na-epanorthwsete-me-kathe-zwdio

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 07/07

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο και το ζώδιο της σχέση σας

Κριός: Η λογική σας έχει χαθεί. Και εσείς οι ίδιοι, γνωρίζετε ότι αυτά που κάνετε, είναι θέμα χρόνου να σας βάλουν σε μόνιμο πρόβλημα, με την σχέση σας.
Αστρολογική εύνοια με: Τοξότης και Ιχθείς

Ταύρος: Είσαστε σε μια μεγάλη ανασφάλεια, για όλα αυτά που συντελούνται μέσα στην σχέση σας. Καλύτερα ρωτήστε τον άνθρωπο σας ευθέως.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Λέων

zodia-taro-45

 

Δίδυμοι: Αν δεν έχετε ακόμη σιγουρευτεί για τα αισθήματα, του ατόμου με τον οποίο είστε, καλύτερα αφήστε τις κοινές διακοπές για λίγο αργότερα.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Ιχθείς

Καρκίνος: Είσαστε ανάμεσα σε πολλά φλερτ αυτήν την εποχή. Ειδικά εσείς οι εν σχέση να είστε προσεχτικοί, καθώς το ταίρι σας, όλα τα παρατηρεί.
Αστρολογική εύνοια με: Παρθένος και Ζυγός

zwdia - love

Λέων: Δεν έχετε αυτό που ζητάτε, μέσα στην σχέση σας εδώ και καιρό. Ίσως και να έχει έρθει το σωστό χρονικό σημείο, για να ανοίξετε σοβαρές συζητήσεις.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Παρθένος

Παρθένος: Έχετε την εύνοια των άστρων αυτήν την εποχή και το μόνο βέβαιο, είναι ουδείς θα μπορέσει να σας αντισταθεί στις επιθυμίες σας.
Αστρολογική εύνοια με: Τοξότης και Αιγόκερως

Ζυγός: Μπορεί αυτήν την περίοδο να έχετε κουραστεί μέσα στην σχέση σας, αλλά αυτό το έχει παρατηρήσει ο άνθρωπος σας, που σας κάνει προσεχώς εκπλήξεις.
Αστρολογική εύνοια με: Σκορπιός και Ιχθείς

Σκορπιός: Αν τελικά αυτά που αισθάνεστε για τον άνθρωπο σας, δεν τον καλύπτουν, ίσως και να έχετε βρει τον λάθος σύντροφο. Σκεφτείτε το.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Λέων

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Τοξότης: Εσείς και το ατίθασο μυαλό σας, δεν ακούτε κανένα. Αυτό που έχετε αποφασίσει θα το κάνετε και με οποιοδήποτε κόστος εν τέλει..
Αστρολογική εύνοια με: Αιγόκερως και Ιχθείς

Αιγόκερως: Από την νέα εβδομάδα θα έχετε κάποιες θετικές ειδήσεις από τα εργασιακά σας, που σίγουρα θα σας φτιάξουν κατά πολύ την ψυχολογία.
Αστρολογική εύνοια με: Τοξότης και Ιχθείς

Υδροχόος: Κλείστε τα αυτιά σας προκαταβολικά σε όλα αυτά τα παράλογα και τα υπερβολικά, που έχετε ακούσει τον τελευταίο καιρό, για την σχέση σας.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Λέων

Ιχθείς: Μην κάνετε πειράματα με άτομα που δεν ξέρετε καλά. Οι περισσότεροι ίσως και να θέλουν απλά να γίνουν γνωστοί σας, τίποτα παραπάνω.
Αστρολογική εύνοια με: Σκορπιός και Τοξότης

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο Καλοκαίρι 2017  αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.