Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 23/08 Τετάρτη

filia-pneymatiki-anaptyksi

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 23/08

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο και το ζώδιο της σχέση σας

Κριός: Τα αποθέματα ενέργειας, που έχετε είναι σε οριακό σημείο και το μόνο που απομένει πια, είναι μόνο μια σοβαρή κουβέντα με τον σύντροφο σας.
Αστρολογική εύνοια με: Αιγόκερως και Ιχθείς

Ταύρος: Εσείς και τα ερωτικά σας λόγια, έχουν δεσμεύσει ερωτικά μια νέα και ιδιαίτερη προσωπικότητα …που επιθυμεί να σας γνωρίσει πιο πολύ.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Ζυγός

zodia-taro-45

 

Δίδυμοι: Δεν είστε από τα παιδιά, που μπορούν να παίξουν με τους τρίτους και να τους πληγώσουν. Άρα μην υπόσχεστε πολλά… σε άτομα που δεν σας ενδιαφέρουν.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Ιχθείς

Καρκίνος: Εσάς σας έχει βάλει στο ερωτικό της στόχο μια καινούργια προσωπικότητα που μέσα στις επόμενες ημέρες, θα σας πλησιάζει επικοινωνιακά.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Λέων

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Λέων: Δηλώνετε άκρως κουρασμένοι από όλα αυτά που περάσατε το Καλοκαίρι και σε καμία περίπτωση, δεν θέλετε να τα ζήσετε και το Φθινόπωρο.
Αστρολογική εύνοια με: Τοξότης και Αιγόκερως

Παρθένος: Τρέξτε να προλάβετε όλα αυτά τα υπέροχα που θα σας έρθουν και σε επίπεδο οικονομικών και στα ερωτικά σας. Η τύχη σας στρώνει κόκκινα χαλιά.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Ζυγός

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Ζυγός: Δεν βλέπετε να μπορείτε έτσι εύκολα, να ξεκολλάτε από μια περίεργη ιστορία του παρελθόντος. Οι μέρες θα σας στείλουν νέα δέλεαρ, για να ανοίξετε τα μάτια σας.
Αστρολογική εύνοια με: Σκορπιός και Ιχθείς

Σκορπιός: Δυσκολεύεστε υπερβολικά να πάρετε αποφάσεις, για την ερωτική σας ζωή, που είναι ανάμεσα στο παρελθόν και το μέλλον. Μην καθυστερείτε.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Λέων

Τοξότης: Αν δεν έχετε κάτι καλό να πείτε, στον άνθρωπο που τον ενδιαφέρεται , αλλά δεν σας ενδιαφέρει, καλύτερα φύγετε σιωπηλοί και με την αξιοπρέπεια σας στο 100%
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Λέων

Αιγόκερως: Η παθολογική αγάπη που έχετε για τον σύντροφο σας, κάποια στιγμή τον πνίγει. Ίσως και να σας πει ότι είσαστε υπερβολικά ζηλιάρηδες.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Ιχθείς

zodia-zvdia-oroskopio-11

Υδροχόος: Κάποιους παλιούς σας φίλους θα συναντήσετε, και ίσως και ανάμεσα τους, να δείτε ένα ημιτελές φλερτ. Με τον ανάδρομο παρόν… όλα είναι πιθανά.
Αστρολογική εύνοια με: Ζυγός και Ιχθείς

Ιχθείς: Εσείς δεν έχετε πια καμία δικαιολογία να μείνετε μέσα σε σχέσεις, που δεν μπορούν να σας δώσουν την ευτυχία και την ασφάλεια που ζητάτε.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Ιχθείς

zodia-zvdia-75

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.