Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 06/09 Τετάρτη

astrologia-gamos-7-oikos

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 06/09

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο και το ζώδιο της σχέση σας

Κριός: Η σκέψη σας είναι ανάμεσα σε δύο πολύ ενδιαφέρουσες προτάσεις που σας έχουν γίνει. Εσείς θα πρέπει να είστε ανάμεσα ….σε όλα τα άλλα…. και καχύποπτοι.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Ιχθείς

Ταύρος: Είναι μια μέρα που θα δείτε, τον άνθρωπο σας, να θέλει να σας μιλήσει για το άμεσο μέλλον σας, που θα συσχετίζεται με δεσμεύσεις.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Παρθένος

zodia-taro-45

 

Δίδυμοι: Οι επιλογές σας είναι πολλές και καλές. Αυτό είναι και κάτι που θα σας οδηγήσει… και σε επόμενες κινήσεις γύρω από μια νέα ερωτική σχέση.
Αστρολογική εύνοια με: Ζυγός και Σκορπιός

Καρκίνος: Αν τελικά και εσείς βλέπετε… ότι είναι δύσκολο να συνεννοηθείτε με τον άνθρωπο σας, ίσως και να πρέπει να κάνετε ένα μικρό διάλειμμα για να ισορροπήσετε αμφότεροι.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Ζυγός

Λέων: Μην χαρίζετε τον χρόνο και την καλή σας ενέργεια σε άτομα, που δεν έχουν τις ίδιες προδιαγραφές με εσάς. Δύσκολα αλλάζουν οι άνθρωποι.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Ιχθείς

Παρθένος: Κρατήστε για την αρχή και κάποια πράματα για εσάς. Αφήστε λοιπόν το άτομο που σας ενδιαφέρει …να κάνει την προσπάθεια του να σας κερδίσει.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Παρθένος

Ζυγός: Υπάρχουν ακόμη θέματα άλυτα μέσα στον δεσμό σας, που ενοχλούν και τις δύο πλευρές. Ίσως και να πρέπει να ανοίξετε τελικά κάποιες κουβέντες.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Παρθένος

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Σκορπιός: Δεν έχετε καμία σκέψη και αίσθημα να επιστρέψετε πίσω στον πρώην σύντροφο σας, και ειδικά μετά από όλα αυτά που περάσατε στο παρελθόν μαζί του.
Αστρολογική εύνοια με: Παρθένος και Τοξότης

Τοξότης: Τίποτα δεν αλλάζει και δεν βελτιώνεται από μόνο του. Βλέπετε ότι άμεσα θα πρέπει να επέμβετε στην σχέση σας …και να κάνετε τις ρυθμίσεις που πρέπει.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Ιχθείς

Αιγόκερως: Δεν υπάρχουν άλλες δικαιολογίες για να πείτε στον άνθρωπο σας. Αν είστε σε διπλές καταστάσεις, κάντε άμεσα τις τελικές σας επιλογές.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Τοξότης

Διαβαστε το Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκοπιο Σεπτεμβριου  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-768

Υδροχόος: Δεν είστε τα ζώδια που φημίζονται για την υπομονή τους. Από το επόμενο διάστημα, ίσως και να θέσετε πλέον τα όρια σας σε όλα.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Αιγόκερως

Ιχθείς: Δεν έχετε και εσείς ακόμη αποσαφηνίσει τι ζητά ο καινούργιος έρωτας που έχει μπει απότομα στην ζωή σας. Λίγη υπομονή λοιπόν.
Αστρολογική εύνοια με: Σκορπιός και Τοξότης

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.