Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 11/09 Δευτέρα

77666665

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 11/09

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο και το ζώδιο της σχέση σας

Κριός: Κάθε μέρα όλο και πιο πολύ, αντιλαμβάνεστε ότι πρέπει να μιλήσετε πλέον πιο ανοιχτά και πρακτικά με τον άνθρωπο σας, για τα επόμενα σας βήματα.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Παρθένος

Ταύρος: Δεν θα πρέπει να σας χαλάει η διάθεση, κάθε φορά που αντιμετωπίζετε μια άρνηση. Αυτό θα πρέπει να σας κάνει πιο δυνατούς.
Αστρολογική εύνοια με: Ζυγός και Σκορπιός

zodia-taro-45

 

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρω  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Δίδυμοι: Έχετε εμμονικά κλειδώσει το μυαλό σας, μόνο στο παρελθόν. Με τις ευχές και τις ελπίδες δεν θα καταφέρετε κάτι… άρα ενεργοποιηθείτε άμεσα.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Ζυγός

Καρκίνος: Είσαστε αρκετά προβληματισμένοι και καχύποπτοι πια με την πορεία που έχει πάρει η σχέση σας, αλλά και η απομάκρυνση του ανθρώπου σας.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Ιχθείς

Λέων: Υπάρχουν κάποια θολά σημεία ακόμη … μέσα σε αυτήν την νέα γνωριμία, που έχετε κάνει. Δώστε λίγο ακόμη χρόνο και οι απαντήσεις θα σας έρθουν.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Παρθένος

Παρθένος: Ο άνθρωπος σας, έχει κάποιες αλλαγές στα εργασιακά του δεδομένα, και επιθυμεί να σας τα ανακοινώσει. Θα εκπλαγείτε.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Παρθένος

Ζυγός: Θα ζήσετε έναν μεγάλο έρωτα… και πάλι. Το άτομο με το οποίο έχετε αφήσει μισοτελειωμένες καταστάσεις, θα σας ξαναπλησιάσει με προτάσεις.
Αστρολογική εύνοια με: Παρθένος και Τοξότης

Σκορπιός: Ο στόχος σας είναι μέσα στον τρέχοντα μήνα, να λύσετε κάποιες παρεξηγήσεις με άτομα που είναι στον φιλικό – κοινωνικό σας κύκλο.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Ιχθείς

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Τοξότης: Θα πρέπει να γυρίσετε την πλάτη σε άτομα, που δεν μπορούν να σας δώσουν κάτι περισσότερο από αυτό που μόνο φαίνεται!
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Τοξότης

Αιγόκερως: Θα χρειαστεί να πάτε λίγο πίσω στον χρόνο και να βρείτε αυτά που κάποτε … σας ένωναν πολύ με τον παρόντα σύντροφο σας, και να τα ξανα – ενεργοποιήσετε.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Αιγόκερως

Υδροχόος: Αν όλα αυτά που έχετε ζήσει σας έχουν αποθαρρύνει από το να ξανα-ανοίξετε την καρδιά σας, οι επόμενες μέρες, θα σας εκπλήξουν.
Αστρολογική εύνοια με: Σκορπιός και Τοξότης

Ιχθείς: Εσείς δεν περνάτε απαρατήρητοι! Μέσα στο επόμενο διάστημα, θα έχετε ενδιαφέρουσες προτάσεις που θα σας γοητεύσουν υπέρμετρα.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Ιχθείς

zwdia-taro-astra

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.