Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 12/09 Τρίτη

kerato-7-logoi-na-fugeis

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 12/09

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο και το ζώδιο της σχέση σας

Κριός: Έχετε ακόμη ανοιχτούς λογαριασμούς με το παρελθόν, και μάλλον το κάνετε επίτηδες. Τώρα που λήγει και ο ανάδρομος Ερμής, όλα είναι πιθανά.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Παρθένος

Ταύρος: Υπάρχει μια μεγάλη παρεξήγηση που έγινε με τον άνθρωπο σας, και στο τώρα καλείστε … να μιλήσετε ειλικρινά και να την λύσετε.
Αστρολογική εύνοια με: Ζυγός και Σκορπιός

zodia-taro-45

 

Δίδυμοι: Κάποιον έχετε ερωτευτεί. Ακόμη δεν το έχετε αποκαλύψει. Οι μέρες του Σεπτεμβρίου, μάλλον θα σας σπρώξουν στο … να το εξομολογηθείτε!
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Ζυγός

Καρκίνος: Οι διπλωματικές σας συμπεριφορές… μάλλον έχουν πιάσει τόπο. Λίγη υπομονή και θα δείτε ότι το άτομο που σας ενδιαφέρει, θα σας πλησιάσει.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Ιχθείς

Λέων: Μπορεί να χρειαστεί να περιμένετε κάποιες απαντήσεις. Το μόνο σίγουρο πάντως είναι ότι οι καταστάσεις … θα σας δικαιώσουν.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Παρθένος

Παρθένος: Απολαμβάνετε μια καλή περίοδο, που οι ερωτικές σας επιτυχίες είναι προσεχείς. Όλα τα άλλα θα σας έρθουν και αυτά στρωτά.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Παρθένος

Ζυγός: Ο άνθρωπος σας, έχει κάποια θέματα, που επιθυμεί να σας ανακοινώσει και να σας κάνει και τις προτάσεις του, για το άμεσο μέλλον.
Αστρολογική εύνοια με: Παρθένος και Τοξότης

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Σκορπιός: Μπορεί να υπάρχει πολύ φασαρία γύρω σας, αλλά το μόνο σίγουρο είναι, ότι έτσι θα καταφέρετε να βρείτε και την αλήθεια που ψάχνετε.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Ιχθείς

Τοξότης: Όπου και να γυρίσετε τα μάτια σας, θα δείτε, νέα πρόσωπα που σας κοιτούν με περιέργεια. Μήπως κάποιος ενδιαφέρει και εσάς?!
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Τοξότης

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia

Αιγόκερως: Η μεγάλη σας ανυπομονησία, θα σας βάλει σε δύσκολη θέση. Δώστε τον χώρο και τον χρόνο που σας ζητά ο άνθρωπος σας.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Αιγόκερως

Υδροχόος: Δεν θα χρειαστεί να κάνετε μεγάλες τελικά υποχωρήσεις, για να είστε και πάλι με το άτομο που σας ενδιαφέρει. Οι προτάσεις του πλησιάζουν.
Αστρολογική εύνοια με: Σκορπιός και Τοξότης

Ιχθείς: Δεν θα πρέπει αυτήν την εποχή να πείτε πολλά. Αφήστε τις μέρες να κυλήσουν και θα βρείτε την προσωπική σας ισορροπία. Όλα τα άλλα πλησιάζουν.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Ιχθείς

zwdia

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.