Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 13/09 Τετάρτη

gynaika-lewn-kalytera-xaraktiristika

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 13/09

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο και το ζώδιο της σχέση σας

Κριός: Οι σχέσεις σας γενικότερα περνάνε μια κρίση και αυτό είναι κάτι που σίγουρα έχει εξαπλωθεί σε όλους τους τομείς της καθημερινότητας σας.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Ιχθείς

Ταύρος: Τα νεύρα και οι εντάσεις που υπάρχουν μέσα στον δεσμό σας, έχουν σαν κύριο λόγο και ρίζα τους, τις εμμονές και τα απωθημένα του παρελθόντος.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Παρθένος

zodia-taro-45

 

Δίδυμοι: Αυτές τις ημέρες, θα ακούσετε και θα δείτε πολλά. Εσείς είστε άλλωστε και συνηθισμένοι σε υπερβολές, κρατήστε μικρό καλάθι.
Αστρολογική εύνοια με: Ζυγός και Σκορπιός

Καρκίνος: Ετοιμάζεστε για να κάνετε μια πολλή σοβαρή συζήτηση με τον άνθρωπο σας, που θα του μιλάτε για οικονομικά μεγέθη και μελλοντικές δράσεις σας.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Ζυγός

Διαβαστε Φθινόπωρο / Χειμώνας 2017-18  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Λέων: Υπάρχει μια παραπάνω δυναμική αυτές τις ημέρες, πάνω στο ζώδιο σας, άρα καλό θα ήταν να την εκμεταλλευτείτε και να ξεκαθαρίσετε εκκρεμότητες.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Ιχθείς

Παρθένος: Θα πρέπει να είσαστε πιο αποφασιστικοί σε όλα αυτά που σκέφτεστε σοβαρά να κάνετε, καθώς το ταίρι σας περιμένει από εσάς.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Παρθένος

Ζυγός: Όλα έχουν αρχίσει και γίνονται πραγματικότητα. Το άτομο που θέλετε έχει ήδη δείξει αυτά που έχει μέσα στην καρδιά του, για εσάς.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Παρθένος

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Σκορπιός: Μην χαλαλίζετε τον χρόνο και την ενέργεια σας, με άτομα, που απλά μόνο τον χρόνο τους περνάνε με εσάς, και τίποτα παραπάνω.
Αστρολογική εύνοια με: Παρθένος και Τοξότης

Τοξότης: Είσαστε αρκετά εκνευρισμένοι με όλα αυτά που τυχαίνουν στην ερωτική σας ζωή. Ίσως και να έχει έρθει η ώρα των απολογισμών.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Ιχθείς

Αιγόκερως: Υπάρχει η εσώτερη ανάγκη για να μιλήσετε με τον άνθρωπο σας, και να βρείτε τις λύσεις που μπορούν να σας πάνε σε ένα πιο σταθερό επίπεδο.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Τοξότης

Υδροχόος: Πολλές οι ρομαντικές κουβέντες που κάνετε αυτό το χρονικό διάστημα, με έναν φίλο – συνεργάτη σας, που ίσως και να υπονοούν κάτι.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Αιγόκερως

Ιχθείς: Η καρδιά σας έχει υποφέρει πραγματικά, μέσα σε όλα αυτά που έχουν συμβεί στην σχέση σας. Ενεργοποιηθείτε και δώστε άμεσα λύσεις.
Αστρολογική εύνοια με: Σκορπιός και Τοξότης

zwdia-fotia

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.