Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 15/09 Παρασκευή

zwdia-erwtas-diarkeia

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 15/09

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο και το ζώδιο της σχέση σας

Κριός: Όλα μπορούν να πάρουν τον δρόμο που θέλετε, μόνο αν τα επικοινωνήσετε με τον άνθρωπο … που σας ενδιαφέρει αισθηματικά.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Ζυγός

Ταύρος: Πάτε κόντρα σε όλα αυτά που σας χαλάνε την διάθεση. Αυτό είναι και κάτι, που δεν θα σας βγάλει στο αποτέλεσμα που θέλετε. Καλύτερα μιλήστε.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Παρθένος

zodia-taro-45

 

Δίδυμοι: Βλέπετε τον άνθρωπο σας, που είναι απόμακρος αυτές τις ημέρες. Μην πλάσετε μέσα στο μυαλό σας, αρνητικά σενάρια, όλα θα διορθωθούν.
Αστρολογική εύνοια με: Ζυγός και Σκορπιός

Καρκίνος: Υπάρχει μια αστρολογική εύνοια, που θα σας βοηθήσει να φέρετε και πάλι την ηρεμία και την συντροφικότητα… μέσα στον δεσμό σας.
Αστρολογική εύνοια με: Παρθένος και Τοξότη

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Λέων: Ο σύντροφος σας έχει την τάση να αποκλίνει …των μέχρι τώρα κοινών σας συμφωνηθέντων. Σκεφτείτε και πάρτε τις αποφάσεις σας.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Ιχθείς

Παρθένος: Αυτά που λέτε θα πρέπει άμεσα να τους δώσετε και μια υλική υπόσταση. Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος και το ξέρετε .
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Παρθένος

Ζυγός: Σχόλια και ειδήσεις θα πέσουν στην αντίληψη σας, που θα σας κάνουν και πάλι να ενθαρρυνθείτε … για μια επανασύνδεση που επιθυμείτε.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Παρθένος

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Σκορπιός: Αν δεν μπορείτε να χωρέσετε μια σχέση στην παρούσα ζωή και προγράμματα σας, ίσως να μην πρέπει να ανάβετε πράσινο φως στα φλερτ.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Ιχθείς

Τοξότης: Όλα έχουν μπερδευτεί μέσα στο μυαλό και την καρδιά σας. Αυτό είναι και κάτι που θα πρέπει να το ξεκαθαρίσετε μέσα στον μήνα.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Τοξότης

Αιγόκερως: Μην ζητάτε επικοινωνιακή – συμβουλευτική βοήθεια από τους τρίτους, για την σχέση σας. Εσείς ξέρετε τι πρέπει να κάνετε για να βρείτε την χρυσή λύση.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Αιγόκερως

Υδροχόος: Είσαστε σίγουρα μπερδεμένοι με όλα αυτά που έχετε περάσει αυτό το διάστημα. Ίσως και να χρειάζεστε παραπάνω χρόνο για εσάς.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Ιχθείς

Ιχθείς: Θα πρέπει να σκεφτείτε πιο πολύ και βαθιά αυτά που θέλετε να πείτε στον άνθρωπο σας, καθώς πιθανόν και να τον ενοχλήσουν.
Αστρολογική εύνοια με: Σκορπιός και Τοξότης

zwdia-fotia

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.