Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 16/09 Σάββατο

gynaika-skorpios-rantevoy-antras-tayros

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 16/09

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο και το ζώδιο της σχέση σας

Κριός: Έχετε την τάση να κριτικάρετε πολύ κόσμο, και όχι τον εαυτό σας, που είναι και ο κύριος υπεύθυνος για όλα αυτά που σας συμβαίνουν …στο τώρα.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Παρθένος

Ταύρος: Οι μέρες μέχρι και την αλλαγή του ζωδίου, σας βάζουν σε ποικίλες σκέψεις, ίσως και μέχρι να ανοίξετε τις επικοινωνίες με το παρελθόν σας.
Αστρολογική εύνοια με: Ζυγός και Σκορπιός

zodia-taro-45

 

Δίδυμοι: Έχετε λοιπόν καταστρώσει από τώρα τα σχέδια σας, που συσχετίζονται με το να μιλήσετε πια, πιο ανοιχτά στον άνθρωπο σας.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Ζυγός

Καρκίνος: Ίσως κα να υπάρχει μια καλή τελικά έκβαση της ερωτικής σας σχέσης, αν και εσείς κάνετε ένα βήμα πίσω, από τον εγωισμό σας.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Ιχθείς

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Λέων: Μάλλον είσαστε λίγο μπλεγμένοι, με τα αισθηματικά σας. Αυτό έχει να κάνει και με το παρελθόν σας, που έχει εμφανιστεί το τελευταίο χρονικό διάστημα.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Παρθένος

Παρθένος: Κοιτάξτε τι είναι αυτό που θέλετε από την σχέση σας, και απλά πείτε το ευθέως στον άνθρωπο σας. Θα εκτιμηθεί δεόντως!
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Παρθένος

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Ζυγός: Είσαστε μέσα σε όλα! Αυτό είναι και ένα χαρακτηριστικό σας που κάνει τον σύντροφο σας, να είναι μόνιμα σε μια ερωτική ζήλια προς εσάς.
Αστρολογική εύνοια με: Παρθένος και Τοξότης

Σκορπιός: Δεν υπάρχει αυτήν την εποχή, κάτι που να σας γοητεύει την καρδιά. Πάντως κάποιες ερωτοφιλίες που σας πολιορκούν, κρατήστε τες μακριά.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Ιχθείς

Τοξότης: Η λογική σας έχει ταυτιστεί με τα θέλω της καρδιάς σας. Όλα έχουν συγκλίνει πάνω στο γεγονός, ότι μάλλον έχετε βρει τον άνθρωπο της ζωής σας.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Τοξότης

Αιγόκερως: Αυτό το Σαβ.Κο, θα έχει πολλές εκπλήξεις που θα συσχετίζονται με τα οικονομικά σας δεδομένα, αλλά και κάτι από το παρελθόν.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Αιγόκερως

Υδροχόος: Εσείς θα γίνετε, το απόλυτο ερωτικό επίκεντρο ενός νέου ατόμου, ίσως και μέσα από τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες.
Αστρολογική εύνοια με: Σκορπιός και Τοξότης

Ιχθείς: Υπάρχουν πολλά ζητήματα, που ο άνθρωπο σας, επιθυμεί να σας ανακοινώσει. Κάποιοι θα έχουν μέχρι και πρόταση γάμου – οικογένειας.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Ιχθείς

zodia-zvdia-75

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.