Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 19/09 Τρίτη

shutterstock_111492056-568-gallarge

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 19/09

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο και το ζώδιο της σχέση σας

Κριός: Ούτε και εσείς δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας, με όλα αυτά που θα σας πει και θα σας προτείνει ο άνθρωπος σας. Λίγη υπομονή.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Ιχθείς

Ταύρος: Μην κάνετε τον κόπο, να προσπαθείτε να τους εξυπηρετήσετε όλους. Δεν θα βγει θετικό αποτέλεσμα και σίγουρα …θα στεναχωρηθείτε.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Παρθένος

zodia-taro-45

 

Δίδυμοι: Το ένστικτο σας, σας λέει να κλείσετε κάποια παλιά κεφάλαια, από το ερωτικό σας παρελθόν και να ανοίξετε τα μάτια σας, στα καλά που σας πλησιάζουν.
Αστρολογική εύνοια με: Ζυγός και Σκορπιός

Καρκίνος: Μπορεί να υπάρχουν μέσα στην καρδιά σας, κάποια παλιά απωθημένα, που συσχετίζονται με μι ερωτική σας περιπέτεια, αλλά κάποια στιγμή … ξεπεράστε το.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Ζυγός

Λέων: Μην κάνετε πράματα που σας δείχνουν δεδομένους… στην άλλη πλευρά. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε, είναι να μετριάσετε την ένταση τους.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Ιχθείς

Παρθένος: Αυτά που έχετε περάσει, θα πρέπει να είναι τα όπλα σας, για να καταφέρετε πια να φέρετε την ισορροπία στο παρόν σας.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Παρθένος

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Ζυγός: Μπορεί κάποιες στιγμές να αισθάνεστε πολύ μόνοι, αλλά σίγουρα είναι μόνο προσωρινό. Με τον Ήλιο προσεχώς πάνω σας, θα έχετε δώρα σε όλους τους τομείς της ζωής σας.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Παρθένος

Σκορπιός: Αυτά που σας λένε και σας φέρνουν στα αυτιά σας, για τον άνθρωπο σας, ίσως και να μην είναι αληθή. Φιλτράρετε τα πάντα.
Αστρολογική εύνοια με: Παρθένος και Τοξότης

Τοξότης: Πολλά τα μάτια που σας κοιτούν, και σας έχουν ερωτευτεί. Μέσα στις επόμενες ημέρες, θα έχετε και τις ερωτικές εξομολογήσεις.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Ιχθείς

Αιγόκερως: Η διάθεση που έχετε είναι στα καλύτερα της, και αυτό έχει να κάνει με έναν νέο έρωτα που έχει εισβάλει …δυναμικά στην καθημερινότητα σας.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Τοξότης

zwdia-fotia

Υδροχόος: Πολλές οι επαφές και οι γνωριμίες, που υπάρχουν στην ζωή σας, αυτό το χρονικό διάστημα, και που σίγουρα σας έχουν φτιάξει την ψυχολογία.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Αιγόκερως

Ιχθείς: Ο άνθρωπος σας, έχει πολλά να σας πει, και να σας ανακοινώσει, για την ολοκλήρωση κάποιων στόχων του άμεσου μέλλοντος σας!
Αστρολογική εύνοια με: Σκορπιός και Τοξότης

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.