Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 01/10 Κυριακή

SONY DSC

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 01/10

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο και το ζώδιο της σχέση σας

Κριός: Αν σας δώσουν πειστήρια αγάπης, τότε να δώσετε και εσείς το πράσινο φως για να προχωρήσουν οι αισθηματικές καταστάσεις.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Παρθένος

Ταύρος: Αν όλα όσα έχετε πει και κάνει για τον άνθρωπο σας, δεν τους αρκούν, ίσως και αυτό να είναι ένας δείκτης που φανερώνει…πρόβλημα.
Αστρολογική εύνοια με: Ζυγός και Σκορπιός

zodia-taro-45

 

Δίδυμοι: Από την νέα εβδομάδα, θα έχετε πολλές και καλές εκπλήξεις από τον άνθρωπο σας, που θέλει να σας μιλήσει πιο ανοιχτά και για το μέλλον.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Ζυγός

Καρκίνος: Αφήστε τα παλιά να χαθούν από το μυαλό σας. Οι μέρες του νέου μήνα, θα σας φέρουν μπροστά σας νέους έρωτες και πολύ χρήμα.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Ιχθείς

Λέων: Μπορεί και να δείτε ξαφνικά έναν πρώην σας, στα λημέρια που κινείστε. Αυτό δεν είναι τυχαίο, αλλά μάλλον γίνεται μια προσπάθεια για επανένωση.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Παρθένος

Παρθένος: Πολλά αυτά που σας φέρουν σαν πληροφορίες για το άτομο …που ενδιαφέρεστε και θέλετε να γνωρίσετε πιο προσωπικά. Φιλτράρετε τα πάντα.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Παρθένος

Ζυγός: Ίσως και να πρέπει να περιμένετε λίγο ακόμη, για να λυθούν κάποιες δύσκολες και περίπλοκες καταστάσεις στην ζωή του συντρόφου σας.
Αστρολογική εύνοια με: Παρθένος και Τοξότης

Σκορπιός: Αυτά που λέτε για να εντυπωσιάσετε ίσως και να έχουν πιάσει τον έρωτα κάποιου από το οικείο σας περιβάλλον. Προσοχή στην εικόνα σας.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Ιχθείς

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Τοξότης: Υπάρχουν ακόμη κάποιες επικοινωνιακές εκκρεμότητες, που σας απασχολούν και δεν σας αφήνουν να απολαύσετε το παρόν σας.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Τοξότης

Αιγόκερως: Τα πράματα αλλάζουν προς το πολύ καλύτερο αυτές τις ημέρες, και το μόνο σίγουρο είναι ο άνθρωπος σας… και εσείς θα έρθετε πολύ πιο κοντά.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Αιγόκερως

Υδροχόος: Μια μερίδα του ζωδίου σας, έχει μπλέξει με έναν καινούργιο έρωτα που μάλλον έχει και όλες τις καλές προδιαγραφές… για να γίνει μεγάλη αγάπη.
Αστρολογική εύνοια με: Σκορπιός και Τοξότης

Ιχθείς: Όλα έχουν έρθει λίγο δύσκολα αυτές τις ημέρες, αλλά από τις 05/10 και μετά οι επικοινωνίες και οι επαφές που θέλετε, θα πραγματοποιηθούν.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Ιχθείς

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.