Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 1/04 Παρασκευή

erwtika-mystika-zwdiwn

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 01/04

Καλό Μήνα σε όλους!!!

Για τους ‘κακό-χαρακτηρισμένους’ στον έρωτα Κριούς, οι μέρες θα φέρουν εκπλήξεις πέρα από κάθε φαντασία. Ετοιμαστείτε, η Αφροδίτη σας φέρνει έρωτες από το παρελθόν.
Θετική εξέλιξη με: Κριός και Καρκίνος

 

 

Οι Ταύροι που έχουν χωρίσει τον τελευταίο καιρό, θα έχουν νεότερα μέσα στις επόμενες 3-5 ημέρες. Μην πέσετε με φόρα σε αυτά που θα σας προτείνουν.
Θετική εξέλιξη με: Λέων και Ιχθείς

Οι ρομαντικοί Δίδυμοι, που θα θελήσουν να κάνουν την κίνηση τους, για να φέρουν πιο κοντά τον απόμακρο σύντροφο τους, καλύτερα να περιμένουν μέχρι την νέα σελήνη.
Θετική εξέλιξη με: Αιγόκερως και Ιχθείς

zodia-taro-45

αγαπη

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Για τους χωρισμένους Καρκίνους, που έχουν την αίσθηση – πεποίθηση ότι ακόμα υπάρχει και από την πλευρά του πρώην συντρόφου, θα έχουν εκπλήξεις ερωτικές.
Θετική εξέλιξη με: Καρκίνος και Τοξότης

Η ασυνήθιστοι συμπεριφορά των Λεόντων, είναι αυτή που έχει απομακρύνει το ταίρι τους. Αυτό όμως σύντομα θα ξανακάνει την κίνηση του, εκμεταλλευτείτε τις καλές ημέρες.
Θετική εξέλιξη με: Ταύρος και Παρθένος

Αισθάνεστε οι Παρθένοι ότι έχει η ώρα, για αλλαγές. Πριν ανακοινώσετε οτιδήποτε, ρίξτε και μια δεύτερη ματιά, στα δικά σας λάθη. Ίσως και να είναι τα μεγαλύτερα.
Θετική εξέλιξη με: Ζυγός και Αιγόκερως

Οι Ζυγοί, που έχουν τσακωθεί με το ταίρι τους, θα χρειαστεί να κάνουν υπομονή μέχρι τις 2-3/04, που οι αστρολογικές όψεις πάνω στον οίκο τους, θα είναι πιο καλές.
Θετική εξέλιξη με: Ταύρος και Ζυγός

Θάρρος θα πάρουν οι Σκορπιοί, από νεότερες ειδήσεις που θα προκύψουν, από το πρόσφατο παρελθόν τους. Δώστε χρόνο για να αποφασίσετε και να πεισθείτε.
Θετική εξέλιξη με: Καρκίνος και Σκορπιός

taro-oroskopio-54

Μεγάλες διαφορές έχουν οι Τοξότες, με τον άνθρωπο τους, κάτι που τους διχάζει. Οι χωρισμοί θα προκύψουν εύκολα, αν δεν υπάρξει επικοινωνιακή εγκράτεια.
Θετική εξέλιξη με: Κριός και Ταύρος

Οι Αιγόκεροι, θα χρειαστεί να κάνουν κάποια βήματα πίσω στις αντιρρήσεις και ενστάσεις, για την κοινή του πορεία. Αφήστε τις μέρες για μετά τις 04/04, για αποφάσεις.
Θετική εξέλιξη με: Λέων και Σκορπιός

Είσαστε σε μια αισθηματική σύγχυση εσείς οι Υδροχόοι. Πολλά τα ερωτικά μέτωπα του παρελθόντος και του παρόντος, που θα σας βάλουν σε σκέψεις εκκαθάρισης.
Θετική εξέλιξη με: Καρκίνος και Ιχθείς

Οι Ιχθείς που έχουν χαθεί μέσα σε ατραπούς σκέψεων και δράσεων, θα έχουν ανατροπές. Ο μήνας του Απριλίου, δίνει τις καρμικές ευκαιρίες, για ουσιαστικό διάλογο.
Θετική εξέλιξη με: Παρθένος και Τοξότης

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.