Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 29/12 Πέμπτη

sxeseis-desmeysi

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 29/12

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο και το ζώδιο της σχέσης σας

Κριός: Δεν υπάρχει τίποτα που να σταματάει τις επιθυμίες σας, και εν σχέση με την ερωτική σας ζωή, που σίγουρα δείχνει να πηγαίνει όλο και καλύτερα.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Αιγόκερως

Ταύρος: Από τις πρώτες ημέρες του έτους, όλα θα δείχνουν πολύ καλύτερα και σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Δυνατότητα μέχρι και επανασύνδεσης.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Λέων

zodia-taro-45

 

Δίδυμοι: Οι ψευδαισθήσεις τελειώνουν και εσείς πια θα δείτε με μια πιο καθαρή ματιά, όλα αυτά που συντελούνται μέσα στην σχέση σας, η οποία έχει γίνει μέτρια.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Παρθένος

Καρκίνος: Θα πρέπει να περιμένετε μέχρι να λήξει το τρέχον έτος, προκειμένου να δείτε και να αποφασίσετε, για μια καινούργια γνωριμία που σας πολιορκεί.
Αστρολογική εύνοια με: Ζυγός και Ιχθείς

Λέων: Εσείς και η ανασφάλεια σας, έχετε ανάγκη από πρακτικές αποδείξεις μέσα από τον άνθρωπο σας. Μην το παρακάνετε και εσείς.
Αστρολογική εύνοια με: Σκορπιός και Τοξότης

Παρθένος: Η λογική σας είναι σε πλήρη αντίθεση με την καρδιά σας. Αυτό θα πρέπει να το συντονίσετε, αν θέλετε να βρείτε την ευτυχία στην αισθηματική σας ζωή.
Αστρολογική εύνοια με: Τοξότης και Αιγόκερως

Ζυγός: Οι θέσεις Ερμή και Αφροδίτης, σας κάνουν να είστε αρκετά πιο εξωστρεφείς με τον άνθρωπο σας. Αυτό είναι και κάτι που θα σας φέρει πιο κοντά.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Λέων

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Σκορπιός: Αναλάβετε τις ευθύνες που σας αναλογούν. Έχουν γίνει πολλά λάθη αυτό το χρονικό διάστημα, και θα πρέπει οι παρεξηγήσεις να αποφευχθούν.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Ζυγός

Τοξότης: Πολλά τα καλά αστρολογικά που σας δίνουν την εύνοια τους, προκειμένου να έρθετε σε μια καλύτερη επικοινωνιακή σύμπνοια με τον άνθρωπο σας.
Αστρολογική εύνοια με: Παρθένος και Σκορπιός

Αιγόκερως: Όλα είναι σε μια υπερκινητικότητα γύρω σας και σας κάνουν να θέλετε να κάνετε και εσείς τις προσωπικές σας αλλαγές. Τολμήστε το λοιπόν.
Αστρολογική εύνοια με: Σκορπιός και Ιχθείς

Υδροχόος: Έχετε λίγες μέρες στην διάθεση σας, για να βρείτε εκείνους τους τρόπους που θα φέρετε και πάλι μέσα στην αισθηματική σας ζωή, το άτομο που σας ενδιαφέρει.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Ταύρος

Ιχθείς: Τουλάχιστον δύο άτομα θα σας προσεγγίσουν τις επόμενες ώρες – μέρες, και θα προσπαθήσουν να κατακτήσουν την καρδιά σας.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Λέων

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.