Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 31/12 Σάββατο

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 31/12

Χρόνια πολλά και ευτυχισμένο το νέο έτος για όλους!!!

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο και το ζώδιο της σχέση σας

Κριός: Μπορείτε να κάνετε την κίνηση σας, προς το άτομο που σας ενδιαφέρει, αφού πρώτα ελέγξετε ότι δεν υπάρχει ΄ανταγωνισμός’!
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Τοξότης

zodia-taro-45

 

Ταύρος: Εσείς και τα λόγια σας τα έντονα, ίσως και να έχετε στεναχωρήσει τον άνθρωπο σας, που δείχνει ότι θέλει πολλά να σας πει, για να τα διορθώσετε.
Αστρολογική εύνοια με: Σκορπιός και Αιγόκερως

Δίδυμοι: Ξεκινήστε από σήμερα, να οργανώνετε το πλάνο, για το νέο έτος. Πολλές θα είναι οι προτάσεις που θα προκύψουν, από κόσμο που σας αγαπά.
Αστρολογική εύνοια με: Τοξότης και Ιχθείς

Καρκίνος: Αδειάστε λοιπόν το μυαλό σας, από όλα αυτά που έγιναν στο προηγούμενο έτος και συγκεντρωθείτε, σε αυτά που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε.
Αστρολογική εύνοια με: Σκορπιός και Αιγόκερως

Λέων: Πολλές και οι καλές ευκαιρίες, που έχετε για να μιλήσετε πιο ειλικρινά στον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει, έτσι ώστε να βρείτε την ισορροπία σας.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Ταύρος

αγαπη

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Παρθένος: Οι συζητήσεις πάνω σε όλα αυτά που διαδραματίστηκαν, θα κάνουν την εμφάνιση τους, τις επόμενες ώρες. Κρατήστε χαμηλούς τόνους.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Λέων

Ζυγός: Οι σχέσεις σας με τα περιβάλλοντα του συντρόφου σας, θα πρέπει να είναι άκρως προσεχτικές. Κίνδυνος παρεξηγήσεων και εντάσεων
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Ζυγός

Σκορπιός: Μην λέτε την γνώμη σας, αν τελικά δεν σας την έχουν ζητήσει. Ασχοληθείτε πιο ενεργά με την σχέση σας και διορθώστε τα κενά.
Αστρολογική εύνοια με: Ζυγός και Τοξότης

Τοξότης: Όλα όσα θα ακούσετε αυτό το χρονικό διάστημα, καλό θα ήταν να μην τα λάβετε και πολύ σοβαρά υπόψιν σας. Ο ανάδρομος δημιουργεί εντυπώσεις.
Αστρολογική εύνοια με: Τοξότης και Αιγόκερως

Αιγόκερως: Όσο ακόμη ο Ήλιος θα είναι στον οίκο σας, εσείς μπορείτε να γυρίσετε τα πράματα υπέρ σας. Αυτό όμως πρέπει να ξεκινήσει μέσα από διάλογο.
Αστρολογική εύνοια με: Παρθένος και Ζυγός

Υδροχόος: Η έντονη σας προσωπικότητα, έχει τραβήξει πολλά βλέμματα. Αυτό είναι και κάτι που θα σας ξαναβάλει και πάλι στο παιχνίδι του έρωτα.
Αστρολογική εύνοια με: Ζυγός και Τοξότης

Ιχθείς: Σκεφτείτε τι δώρα και τι ευχές, θα δώσετε στους αγαπημένους σας. Πιο πολύ σκεφτείτε τι είναι αυτό που ζητάτε εσείς για τον εαυτό σας.
Αστρολογική εύνοια με: Αιγόκερως και Ιχθείς

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.