Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 06/01 Παρασκευή

toxiki-sxesi

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 06/01

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο και το ζώδιο της σχέσης σας

Κριός: Πολλά τα θέματα που σας απασχολούν και που πρέπει να επιληφθείτε. Αυτό αφορά και την ερωτική σας ζωή που πρέπει να βρει τους κανονικούς της πια δρόμους.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Ιχθείς

Ταύρος: Έχετε αλλάξει άποψη αυτό το χρονικό διάστημα, πολλές φορές για την θέση σας μέσα στον δεσμό που έχετε. Αν τελικά κάτι σας δυσαρεστεί, ίσως να έχει έρθει και η ώρα να το αλλάξετε.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Τοξότης

zodia-taro-45

 

Δίδυμοι: Εσείς και η ασταμάτητη πολυλογία σας, έχει κουράσει τον σύντροφο σας, που θα ήθελε στο άμεσο μέλλον να δει πράξεις από εσάς, αληθινές.
Αστρολογική εύνοια με: Τοξότης και Αιγόκερως

Καρκίνος: Το ότι είστε μέσα σε σχέσεις που δεν σας εκφράζουν και είστε συνεχώς μέσα σε μια ανασφάλεια, σίγουρα δεν σας τιμά. Τουλάχιστον μην ταλαιπωρείτε την άλλη πλευρά..
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Λέων

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Λέων: Κάποιος τον τελευταίο καιρό, σας έχει δείξει την ερωτική του προτίμηση ευθέως. Οι μέρες σας ευνοούν για νέους έρωτες. Σκεφτείτε και όποτε είστε έτοιμοι απαντήστε.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Ζυγός

Παρθένος: Θα έρθετε αντιμέτωποι με τον άνθρωπο σας, εξαιτίας των τρίτων περιβαλλόντων. Λάθος από την αρχή που το επιτρέψατε να σας συμβεί.
Αστρολογική εύνοια με: Σκορπιός και Ιχθείς

Ζυγός: Αν νιώθετε την εσώτερη ανάγκη, να μιλήσετε στον άνθρωπο σας και να βρείτε κάτι που θα σας ανανεώσει και θα αναθερμάνει τα συναισθήματα, τότε απλά προτείνετε το.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Αιγόκερως

Σκορπιός: Έχετε δείξει στον άνθρωπο σας, την απεριόριστη αγάπη που του έχετε. Κάντε ένα βήμα πίσω και αφήστε τον να σας δείξει και τα δικά του συναισθήματα.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Αιγόκερως

Τοξότης: Ξεχάστε ότι άσχημο έχει γίνει στο παρελθόν και ελάτε στο τώρα που μπορείτε να αλλάξετε. Οι μέρες, δίνουν τις ευκαιρίες για μόνοιασμα συντρόφων.
Αστρολογική εύνοια με: Παρθένος και Σκορπιός

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Αιγόκερως: Αν είστε θεατής σε μια παρωδία που εμπλέκονται τρίτοι στην προσωπική σας ζωή, τότε θα πρέπει να δράσετε και πάνω από όλα προστατεύοντας, την δική σας ψυχολογία.
Αστρολογική εύνοια με: Ζυγός και Ιχθείς

Υδροχόος: Είναι μια μέρα γεμάτη υποχρεώσεις, που θα πρέπει να βρείτε την ισορροπία σας, και να ικανοποιήσετε τους πάντες. Άλλωστε όλοι αυτό περιμένουν από εσάς.
Αστρολογική εύνοια με: Παρθένος και Τοξότης

Ιχθείς: Κάποιος θα σας προσεγγίσει και θα θελήσει να σας γνωρίσει σε ένα πιο προσωπικό επίπεδο. Αυτό μπορεί να είναι και η αρχή ενός νέου έρωτα.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Ταύρος

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.