Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 09/01 Δευτέρα

sxeseis-sagapw

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 09/01

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο και το ζώδιο της σχέσης σας

Κριός: Οι σχέσεις που έχουν περάσει από δύσκολα, μέσα στις επόμενες ημέρες θα πάρουν τελεσίδικες αποφάσεις, που θα συσχετίζονται με επίσημη δέσμευση.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Τοξότης

Ταύρος: Μην κοιτάτε συνεχώς το ρολόι σας, για το πότε θα σας θυμηθεί το άτομο που έχετε ερωτευτεί. Αφήστε τον εαυτό σας πιο χαλαρό και μην πιέζεστε.
Αστρολογική εύνοια με: Αιγόκερως και Ιχθείς

zodia-taro-45

 

Δίδυμοι: Το βλέμμα σας είναι θλιμμένο και αυτό έχει να κάνει με την αισθηματική σας ζωή, η οποία δεν εξελίσσεται όπως το είχατε ονειρευτεί.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Λέων

Καρκίνος: Έχετε πολλά να πείτε στον άνθρωπο σας. Αφήστε τον ανάδρομο να λήξει, στις 18-01, και μετά ανοίξτε τα θέματα που σας απασχολούν.
Αστρολογική εύνοια με: Ζυγός και Αιγόκερως

Λέων: Οι λύσεις μέσα σε μια σχέση, δεν μπορούν να είναι μονόπλευρες. Σίγουρα μέσα από τον ώριμο διάλογο μπορείτε να κερδίσετε αυτά που θέλετε.
Αστρολογική εύνοια με: Σκορπιός και Τοξότης

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Παρθένος: Αν τελικά αυτά που ζητάτε μέσα σε μια φυσιολογική σχέση, δεν σας αποδίδονται, ίσως και να πρέπει πια να σκεφτείτε εναλλακτικές και λύσεις.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Λέων

Ζυγός: Ουδείς μπορεί να σας διαβάσει. Είσαστε σε μια φάση ζωής που το μόνο που επιθυμείτε είναι μείνετε μόνοι και παρέα, με τους καλούς σας φίλους.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Ιχθείς

Σκορπιός: Έχετε καταλάβει εδώ και καιρό, ότι υπάρχει ένα φιλικό πρόσωπο, που δεν σας βλέπει και τόσο φιλικά! Δώστε λίγο χρόνο και οι αποκαλύψεις είναι κοντά.
Αστρολογική εύνοια με: Σκορπιός και Αιγόκερως

Τοξότης: Το μυαλό σας το πολύστροφο, έχει μπλεχτεί ανάμεσα σας δύο διαφορετικές προσωπικότητες. Αυτό θα πρέπει όμως και να το χειριστείτε πρακτικά.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Καρκίνος

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-wroskopio-4

Αιγόκερως: Οι όψεις των Ερμή και Αφροδίτη, αυτές τις ημέρες σας κάνουν άκρως γοητευτικούς. Θα προσελκύσετε και καινούργιο κόσμο κοντά σας.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Λέων

Υδροχόος: Μην απογοητεύεστε τόσο εύκολα. Το ότι στο τώρα, σας απέρριψαν μια ερωτική πρόσκληση, δεν σημαίνει ότι αυτό είναι και η τελική απάντηση.
Αστρολογική εύνοια με: Παρθένος και Σκορπιός

Ιχθείς: Το επόμενο διάστημα και μέχρι την λήξη του Ιανουαρίου, θα δεχτείτε μια σειρά από καινούργιες ερωτικές προτάσεις, που θα σας φτιάξουν την ψυχολογία.
Αστρολογική εύνοια με: Ζυγός και Αιγόκερως

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.