Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 10/01 Τρίτη

xwrismos-mathima

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 10/01

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο και το ζώδιο της σχέση σας

Κριός: Οι δράσεις σας έχουν σταματήσει, μέσα στην ερωτική σχέση που έχετε. Αυτό μπορεί να είναι και ένα δείγμα ότι έχετε πια βαρεθεί.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Παρθένος

Ταύρος: Τα μάτια σας είναι στραμμένα στο παρελθόν και αυτό είναι κάτι που μονίμως σας απογοητεύει, αλλά και δεν σας αφήνει να εξελιχτείτε στο μέλλον σας.
Αστρολογική εύνοια με: Ζυγός και Τοξότης

zodia-taro-45

 

Δίδυμοι: Πολλές οι νέες γνωριμίες, που θα σας έρθουν και θα θελήσουν να σας πλησιάσουν με ερωτικό σκοπό. Τύχη και στους ελεύθερους… και παγίδες για τους δεσμευμένους.
Αστρολογική εύνοια με: Αιγόκερως και Ιχθείς

Καρκίνος: Τοποθετήστε ένα συρματόπλεγμα γύρω σας, και μην επιτρέψετε σε κανέναν από το παρελθόν σας, να σας πλησιάσει και να σας ξανα- αναστατώσει.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Λέων

Λέων: Ο ερωτικός δεσμός, που διατηρείτε είναι σε ένα μόνιμο σκαμπανέβασμα, που σας έχει κουράσει και τους δύο. Βρείτε τις λύσεις.
Αστρολογική εύνοια με: Ζυγός και Σκορπιός

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Παρθένος: Πολλές τελικά οι απαντήσεις, που θα πάρετε από τον άνθρωπο σας, και για όλα αυτά που τον απασχολούν. Έχει έρθει η ώρα για δράση.
Αστρολογική εύνοια με: Τοξότης και Ιχθείς

Ζυγός: Έχετε λίγο χρόνο στην διάθεση σας και μέχρι να απαντήσετε στον άνθρωπο σας, σε όλα αυτά που σας ζητάει για το κοινό σας μέλλον.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Ταύρος

Σκορπιός: Από μόνες τους οι σκέψεις, δεν είναι αρκετές για να φέρετε και πάλι πίσω το άτομο που αγαπάτε. Κάντε και την πρακτική σας προσπάθεια.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Ζυγός

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Τοξότης: Οι ευνοϊκή επίδραση των πλανητών αυτό το χρονικό διάστημα, θα σας φέρουν και πάλι κοντά στο άτομο, που προσφάτως είχατε χωρίσει.
Αστρολογική εύνοια με: Παρθένος και Αιγόκερως

Αιγόκερως: Μην κάνετε κάποιο λάθος επικοινωνιακό και πάλι. Οι συγκρούσεις του τελευταίο χρονικού διαστήματος, θα πρέπει να τερματιστούν.
Αστρολογική εύνοια με: Τοξότης και Ιχθείς

Υδροχόος: Ανοίξτε τα χαρτιά σας στο άτομο, που υπάρχει μέσα στην καρδιά σας. Ίσως να είναι και η τελική λύση, στα μεταξύ σας προβλήματα.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Λέων

Ιχθείς: Θα πρέπει άμεσα να απομακρύνετε αυτούς και αυτά, που μπαίνουν ανάμεσα στην σχέση σας και σας αποπροσανατολίζουν συνεχώς.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Σκορπιός

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.