Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 15/01 Κυριακή

erwtikes-8414

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 15/01

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο και το ζώδιο της σχέσης σας

Κριός: Δεν πρέπει να βιαστείτε πάνω σε απαντήσεις, που σας έχουν ζητήσει. Οτιδήποτε συσχετίζεται με τα αισθηματικά σας θέματα, θα πρέπει να περιμένει από τον νέο μήνα.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Αιγόκερως

Ταύρος: Για εσάς γνωρίζουν, μόνο όσα έχετε εσείς επιτρέψει να ξέρουν. Αυτό το κάστρο θα θελήσει να το καταρρίψει μια καινούργια προσωπικότητα, που θα εισέλθει στην ζωή σας.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Ταύρος

zodia-taro-45

 

Δίδυμοι: Αν τελικά αυτό που επιθυμείτε, είναι να φύγετε μέσα από σχέσεις που δεν σας ταιριάζουν, τότε απλά θα πρέπει να βρείτε το θάρρος να το ανακοινώσετε.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Ιχθείς

Καρκίνος: Απρόβλεπτα γεγονότα, θα σας αναστατώσουν. Μια παλιότερη σας ιστορία, έρχεται μέσα σε αυτόν τον μήνα και σας ζητά ευθέως επανασύνδεση.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Ζυγός

Λέων: Οι ανασφάλειες σας είναι πλέον παρελθόν. Έχετε βρει την απόλυτη σας ισορροπία. Το μόνο που απομένει είναι να βρεθεί και ένα σωστό ταίρι, για εσάς.
Αστρολογική εύνοια με: Ζυγός και Τοξότης

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Παρθένος: Οι μέρες μέχρι και την αλλαγή του ζωδίου, θα σας φέρουν μπροστά σε εκπλήξεις, που θα έχουν να κάνουν με την αισθηματική σας ζωή.
Αστρολογική εύνοια με: Τοξότης και Αιγόκερως

Ζυγός: Ο σύντροφος σας, έχει πολλά να σας πει για τις επόμενες του κινήσεις και το τι θα ήθελε από εσάς. Σε όλο αυτό προσθέστε και τις δικές πινελιές.
Αστρολογική εύνοια με: Αιγόκερως και Ιχθείς

Σκορπιός: Έχετε ενθουσιώδες κοινό. Αυτό πρώτον θα σας φτιάξει την ψυχολογία και σε επόμενο στάδιο, θα σας φέρει κοντά σε νέες γνωριμίες.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Παρθένος

Τοξότης: Αν τελικά αντιλαμβάνεστε και εσείς, ότι η σχέση που έχετε δεν ανταποκρίνεται σε αυτά που είχατε συμφωνήσει, τότε έχει έρθει η ώρα για αλλαγές.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Τοξότης

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Αιγόκερως: Όλο το αστρολογικό σκηνικό, σας δίνει την ευχέρεια να ολοκληρώσετε του στόχους σας. Τα οικονομικά σας σίγουρα είναι υποστηρικτικά.
Αστρολογική εύνοια με: Τοξότης και Αιγόκερως

Υδροχόος: Οι σκέψεις σας έχουν μείνει πίσω. Τότε που η ερωτική σας ζωή, ήταν όπως ακριβώς την θέλατε. Αυτό όμως είναι κάτι, που μπορείτε να το ξανακαταφέρετε.
Αστρολογική εύνοια με: Αιγόκερως και Ιχθείς

Ιχθείς: Το αγαπημένο σας ταίρι, έχει πολλά να σας ανακοινώσει αυτές τις μέρες. Είναι όλα ευχάριστα, και θα σας δικαιώσουν για την επιλογή σας.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Ζυγός

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.